Elon Musk is megszólalt a napokban megjelent Gyűrűk Ura sorozattal kapcsolatban.

Musk enyhén szólva se kímélte az Amazon produkcióját, ahogy a Twitteren írja “Tolkien forog a sírjában”. A Tesla és a SpaceX atyja persze ennél bővebben is kifejtette a véleményét, szerinte ugyanis A hatalom gyűrűi férfi karakterei eddig mind gyávák és bunkók voltak.

Fontos megjegyezni, hogy Musk régóta rivalizál az Amazon alapítójával, Jeff Bezosszal, ez a rivalizálás pedig még inkább kiéleződött a SpaceX és a Blue Origin fejlesztése során. Ahhoz viszont kétség sem fér, hogy A hatalom gyűrűi első két epizódjára eddig közel 25 millióan voltak kíváncsiak.

A kritikusokat és a nézőket viszont alaposan megosztotta a sorozat, Rotten Tomatoes portálon 84/39 százalékos értékelést kapott a produkció, bár azt is fontos kiemelni, hogy már az első epizód debütálása előtt számos negatív vélemény és értékelés megjelent a sorozatról.

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»