Tom Cruise hányásig tömte magát csokitortával

Tom Cruise Hollywood egyik legnagyobb csillaga, akivel azonban nem mindig öröm együtt dolgozni. De ez most egy másik történet. A színész szinte már legendás arról, hogy filmjei kaszkadőr mutatványait ő maga végzi el, ami alkalmanként komoly veszélyt is rejt magában. Ám érdekes módon nem ezek voltak élete legrosszabb filmes élményei. Azoknak ugyanis semmi közük nem volt a kaszkadőrmutatványokhoz.

Tom Cruise karrierje elején sok más színészhez hasonlóan bevállalt pár olyan filmet, amik nem szóltak túl nagyot. Még mielőtt a Top Gun vagy az Esőember révén igazi világsztárrá vált volna, szerepelt Francis Ford Coppola krimijében, A kívülállókban. Saját bevallása szerint karrierje egyik legrosszabb élménye is ehhez a forgatáshoz kötődik.

Van ugyanis egy jelenet, ahol a karaktere, Steve Randle csokoládétortát eszik, miközben barátaival beszélget. A színész úgy emlékszik vissza, eleinte még élvezte is a dolgot, hogy gyakorlatilag végtelen mennyiségű csokitorta várja, hogy ő befalja. Finom, jó minőségű sütemény volt. Igen ám, csakhogy Francis Ford Coppola nem az a kimondott Ed Wood, így minden jelenetet szeretett a tökéletességig csiszolni. Ez pedig alkalmanként több tucat újra felvételt jelentett. Ez történt itt is.

Tom Cruise elmondása szerint nagyjából százszor vették fel a jelenetet három nap leforgása alatt. Ő pedig az első lelkes falatozás után egyre jobban undorodott a csokoládé ízétől. Végül a harmadik napra szinte már cukorsokkot kapott és kihányt mindent, amit előzőleg megevett. De legalább a jelenet jól sikerült… Azt nem tudni, hogy azóta hányadán áll a csokoládétortával.

dráma | krimi

1966-ban, Oklahoma szívében, a fiatal és tehetséges Susan Eloise Hinton figyelemre méltó irodalmi művet alkotott. Coppola két évtizeddel később, annak a letűnt korszaknak a... több»