Tom Cruise azt tervezi, hogy szünetelteti az új Mission Impossible forgatását, hogy részt vehessen Károly király koronázásán.

Az eseményre május hatodikán kerül sor, amelyre a The Sun értesülései szerint Tom Cruise is meghívót kapott. Egy bennfentes forrásra hivatkozva a lap azt írja, hogy Curise “semmiképp sem szeretné” kihagyni az ünnepséget, így a nyolcadik Mission Impossible munkálatait is félreteszi egy kis időre.

“Ez egy hatalmas presztízsű esemény, Tom pedig rojalista, ráadásul közel áll Vilmos herceghez és Kate-hez is. Tom maga kérte a vezetőséget, hogy állítsák le a munkálatokat, hogy részt tudjon venni. Ez sokkolt néhány embert a filmnél, mivel Tom annyira elkötelezett a szakmája iránt, és normális esetben soha nem térne el az intenzív gyártási ütemtervétől” - nyilatkozta a forrás.

A színész az utóbbi időben csakugyan egyre közelebb került a királyi családhoz, a tavalyi évben meghívta Vilmost és Kate-et a Top Gun: Maverick premier előtti vetítésére. A vetítés után adott interjúban pedig Cruise elmondta, hogy szerinte Vilmossal több közös vonásuk is van, illetve megjegyezte, hogy hatalmas csodálója a királyi családnak.

A Mission: Impossible - Leszámolás 1. Rész a tervek szerint júliusban érkezik majd a hazai mozikba.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»