Tom Hanks-balhé Cannes-ban? A színész felesége tisztázta az esetetA kép forrása: ABC / Rick Rowell

Rita Wilson és a PR-menedzser, akit Tom Hanks "leszidott", megtörte a hallgatását arról, hogy mi is történt valójában a vörös szőnyegen Cannes-ban kedden.

A 66 éves Tom és felesége az Asteroid City premierjén voltak a filmfesztiválon, ahol a színész frusztráltnak tűnt, miközben ujjal mutogatott egy férfi felé, akit azóta Vincent Chapalainként azonosítottak. A színésznő és producer Rita, aki szintén szerepel a filmben, látható volt, amint a kezét maga elé tartotta, miközben ő és Tom Vincenttel beszélgettek a vörös szőnyegen.

A látszólag heves szóváltás miatt kérdések merültek fel, azonban Rita és Vincent most tisztázta, hogy mi is történt valójában, Rita órákkal később az Instagramon tisztázta a "veszekedést". A pillanatról készült képet megosztva Rita ezt írta: "Ezt úgy hívják: 'Nem hallak. Az emberek sikítoznak. Mit mondtál? Hova kellene mennünk?" - majd hozzátette - "Nagyon jól éreztük magunkat. Menjetek, nézzétek meg az Asteroid Cityt!" 

Vincent a saját Twitter-oldalán is tisztázta a pillanatot, válaszolva valakinek, aki megkérdezte, mi történt. Az illető azt kérdezte: "Tom Hanks és Rita Wilson összekeveredett a biztonságiakkal? Magyarázat?"

Vincent maga válaszolt, azt írva: "Csak megkérdezték tőlem, hogy visszamenjenek-e a szőnyeg elejére a filmes stáb többi tagjával (én nem vagyok biztonsági)/ kacsintás."

A pillanat nagy port kavart az interneten, sokan találgatták, hogy mi történhetett, ami ilyen reakciót váltott ki a "Hollywood egyik legkedvesebb srácából". Úgy tűnik azonban, hogy Rita és Vincent beszámolója szerint a szóváltás nem volt több egy félreértésnél.

A pillanat a Lorraine szerdai epizódjában került szóba, amikor a műsorvezető Lorraine Kelly megkérdezte a show üzleti tudósítóját, Tyler Westet a gondolatairól. Amikor megkérdezték, hogy Tomnak volt-e "dühkitörése", Tyler azt mondta: "Vajon volt? Nézd meg a mosolyát. Nem hiszem! A vörös szőnyegen sétált, és az a kép ott, egy aféle 'csak pisilnie kell' pillanat! Tudni akarja, hol van a vécé."

Lorraine azt mondta: "Csak azt kérdezi, merre menjek? Nem rázza az öklét." Tyler megerősítette: "Nem lehet elhinni mindent, amit ezeken a képeken látsz." Míg Lorraine hozzátette: 'Néha a kamera hazudik.

Tom és Rita is jó kedélyűnek tűnt, amikor pózoltak a képekhez, mielőtt bementek volna a film vetítésére.

A filmet, amely egy sivatagi csillaglesésről szóló coming-of-age film, Wes Anderson rendezte. Az Asteroid City az 1950-es években játszódik egy kitalált amerikai sivatagi városban, amelynek hátborzongató hangulata van és a Junior Csillagászok/Űrkadétok találkozója körül bonyoldik, amelynek célja, hogy a diákokat és a szülőket tudományos versenyben egyesítse. De a dolgok félresiklanak, amikor egy világesemény történik...