Tom Hanks is beleszólhat az elnökválasztásba?

November 3-án tartanak elnökválasztást Amerikában, és egy közvéleménykutatás szerint a sztároknak komoly szerep jut a választók véleményének alakításában.

A demokrata párti Tom Hanks például, aki Joe Bident támogatja Trump elnökkel szemben, a megkérdezettek 12 százaléka szerint hiteles forrás, ezért az ő véleménye szerint szavaznak. Taylor Swift szintén fontos demokrata véleményformáló, ahogyan Beyoncé, LeBron James és Dwayne Johnson is az. A fekete szavazók 28 százaléka tájékozódik a sztárok kiállása alapján, míg a fiatalok 17 százaléka figyel oda arra, miként vélekednek a hírességek. A meleg közösség 45 százaléka kíséri figyelemmel, mit mond Lady Gaga.

Tom Hanks legközelebb A kapitány küldetése című filmben lesz látható. Volt katonatisztet alakít, aki a polgárháború utáni vadnyugaton el akar juttatni egy lányt a családjához, és ezernyi veszéllyel kénytelenek szembesülni.

akció | dráma | kaland | western

Miután 1870-ben Jefferson Kyle Kidd kapitány visszatér otthonába, Észak-Texasba, azzal próbálja biztosítani mindennapi betevőjét, hogy községről községre járva elviszi a... több»