Nehéz azt mondani, hogy Tom Hanksnek csak négy elég jó filmje van, mert annál nagyságrendekkel több van. Azon kevés sztárok közé tartozik, aki közel ötven éves pályafutása során csak nagyon ritkán nyúlt mellé. Cserébe szinte kivétel nélkül mindig óriási alakít a mozivásznon.

A színész jelenleg egy regényen dolgozik, amely a tervek szerint 2023 májusában landolhat a könyvesboltok polcain. A The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece egy kitalált történet, amely egy nagyszabású szuperhősmozi és az azt ihlető képregény megalkotásáról szól.

A regény kapcsán a sztár egy interjúban arról beszélt, hogy az emberek mekkora tévhitben élnek. Véleménye szerint ugyanis mindenki azt hiszi, hogy tudja, hogyan készül el egy film, de valójában nagyon nem tudják. Ő, akinek több évtizedes karrier és az alatt rengeteg film van a háta mögött, a mai napig rácsodálkozik arra a varázslatra, ahogy egy aprócska ötletből hosszú folyamat végén egy kész film kerekedik.

Tom Hanks szerint filmet forgatni a legjobb dolog a világon, de mellette az egyik legnehezebb is. Hosszú folyamat, amely során éppúgy vannak örömteli pillanatok mint önsanyargatás is.

És, hogy melyik az a négy film, amit Tom Hanks „elég jónak” tart a saját karrierjéből? Nos, ez nem derült ki. A sztár csupán annyit mondott, „Tonnányi filmet készítettem már és szerintem négy közülük elég jó lett, de még mindig lenyűgöz, ahogy egy film összeáll.”

Szóval az ő véleményét egyelőre homály fedi, de ez ne akadályozzon meg senkit abban, hogy ő megossza velünk, neki melyik a négy kedvenc Tom Hanks filmje!