Tom Hardy és Chris Pine is csatlakozik a Call of Duty-filmhez?

A Call of Duty évekig az egyik legsikeresebb videójáték-franchise volt világszerte, amely bár - sosem erős történetvezetéséről volt híres – a legkülönfélébb harci helyzetekbe helyezi a játékosokat, legyen szó náci ellenfelekről vagy terroristákról.

Csak idő kérdése volt, hogy Hollywood mikor akar majd a játékból filmet csinálni, és ez az idő el is érkezett: a pletykák szerint úgy tűnik, hogy Sicario 2 - A zsoldos rendezője, Stefano Sollima rendezi majd a  - feltehetően akció zsánerbe eső – alkotást.

De ez még nem minden – a rendező nemrég az angol Metronak nyilatkozott a Camparinak készített rövidfilmje kapcsán, és nagyon dicsérte  Tom Hardy, és Chris Pine munkásságát.

A riport ugyan nem állítja, hogy a két színész lenne a rendező favoritja a szerepekre, hiszen Sollima még hivatalosan nem jelentette be, hogy ő rendezné a filmet, de a Metro mindenesetre rámutatott arra, hogy Hardy és Pine minden bizonnyal remek választásnak bizonyulna. Egyiküktől sem áll távol az akció, szerepeltek már közös filmben (Kémes hármas) – és az is biztos, hogy ha tető alá kerül a projekt, a rendező nagy nevekkel akar majd dolgozni.

A kérdés viszont elsősorban az, hogy van-e a Call of Dutyban annyi, hogy valóban jó film legyen belőle.