Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Kémes hármas (2012)

This Means War
Filmadatlap
 
29
Szereplők
36
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 18.

legújabb vélemény

0

Vígjátéknak nem elég vicces,akciófilmnek nem elég pörgős,és izgalmas,marad a krimi besorolás,tv-film minőségben.Ennek elmegy,de semmi extra,Tom Hardy itt sem kap Oscart!És én is csak egy gyenge két csillagra értékelem.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Nekem nagyon tetszett a film, furcsa volt a szerelmi háromszög egy kémes történetbe illesztve. Volt benne akció és humor. A szereposztás is csak dob a filmen.


 
Deku   2017. 09. 13.

0

Ez a kategória volt talán az amit főként kedvencemnek mondhatok. Ezen belül is maradandót alkotott ez a film. Semmi se mutatja ezt jobban, mint hogy a film kiváló helyen szerepel. Eszméletlen.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

0

Szerintem jó kis vígjáték volt, sőt a végw is nagyon tetszett, nem azeretem az ilyen romantikus vígjátékokat de ebben bőven volt fantázi, tetszett már maga az alap sztori is.

 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

0

Romantikus vígjátékok mindig voltak és lesznek is de jót nehéz csinálni és nem minden színésznek állnak jól ezek a szerepek. Hát ez pont igaz Tom Hardy-ra. Már az nagyon furcsa volt hogy a filmben rendesen beszélt. Ettől eltekintve egy átlagos egyszer nézhetős film. Semmi komoly.

 
szaka123   2016. 01. 22.

0

A fő érv, Tom Hardy, hogy megnéztem a filmet. Utólag már Ő is azt nyilatkozta, hogy rossz választás volt elvállalni a szerepet. Pedig itt már túl volt egy-két jó filmen! Hölgyeknek érdekes lehet, a két főszereplő miatt...! :) A sztori egyébként sok h... több»

 
Szilonka   2017. 07. 11.

0

A beépítettügynökös romantikus film, helyenként egészen vicces jelenetekkel. Reese az egyik legcsinosabb és legjobb izlésű színésznő. Aki még nem látta pótolja.

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 156 491 279 dollár volt (imdb.com).

 

Trish karakterének trágár szavajárása miatt újra kellett vágni a filmet, hogy ne kapjon túl szigorú korhatár besorolást.

(SódóGA)
 

A filmnek forgattak egy alternatív befejezést is, így csak a végső vágás során döntötték el, mi legyen a történet vége.

(SódóGA)
 

Tom Hardy és Chris Pine is játszott Star Trek-filmekben.

(SódóGA)
 

Lauren és Tuck először a The Blarney Stone nevű bárban találkoznak, amely egy létező hely Vancouverben, és az egyik legfelkapottabb gasztropub.

(SódóGA)
 

A randioldalon megjelenő egyedülálló férfiak mind a stáb tagjai.

(SódóGA)
 

Bár Tuck igazi nevét egyszer sem említik a filmben, a randioldalon John Harrisonként szerepel, Foster keresztnevét (Franklin) pedig nagyanyjától tudjuk meg.

(SódóGA)