Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Kémes hármas
 
indingo   2017. 04. 15.

Nekem nagyon tetszett a film, furcsa volt a szerelmi háromszög egy kémes történetbe illesztve. Volt benne akció és humor. A szereposztás is csak dob a filmen.

 
Deku   2017. 09. 13.

Ez a kategória volt talán az amit főként kedvencemnek mondhatok. Ezen belül is maradandót alkotott ez a film. Semmi se mutatja ezt jobban, mint hogy a film kiváló helyen szerepel. Eszméletlen.


 
Orosz István   2017. 07. 23.

Szerintem jó kis vígjáték volt, sőt a végw is nagyon tetszett, nem azeretem az ilyen romantikus vígjátékokat de ebben bőven volt fantázi, tetszett már maga az alap sztori is.

 
szaka123   2016. 01. 22.

A fő érv, Tom Hardy, hogy megnéztem a filmet. Utólag már Ő is azt nyilatkozta, hogy rossz választás volt elvállalni a szerepet. Pedig itt már túl volt egy-két jó filmen! Hölgyeknek érdekes lehet, a két főszereplő miatt...! :) A sztori egyébként sok helyen kiszámítható. Egyszer meg lehet nézni, hétvégén amikor nincs kedved semmihez és néznél valamit, de sokat nem akarsz agyalni!

 
Szilonka   2017. 07. 11.

A beépítettügynökös romantikus film, helyenként egészen vicces jelenetekkel. Reese az egyik legcsinosabb és legjobb izlésű színésznő. Aki még nem látta pótolja.

A film összbevétele 156 491 279 dollár volt (imdb.com).

 

Trish karakterének trágár szavajárása miatt újra kellett vágni a filmet, hogy ne kapjon túl szigorú korhatár besorolást.

(SódóGA)
 

A filmnek forgattak egy alternatív befejezést is, így csak a végső vágás során döntötték el, mi legyen a történet vége.

(SódóGA)
 

Tom Hardy és Chris Pine is játszott Star Trek-filmekben.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.