Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Kémes hármas
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Timcsi   2019. 01. 20.

legújabb vélemény

Tényleg egy olyan film, amit mindkét nem tud élvezni. Humoros, kellően romantikus és akciódús is és a humor faktor sem elhanyagolható szempont.

 
indingo   2017. 04. 15.

Nekem nagyon tetszett a film, furcsa volt a szerelmi háromszög egy kémes történetbe illesztve. Volt benne akció és humor. A szereposztás is csak dob a filmen.


 
Deku   2017. 09. 13.

Ez a kategória volt talán az amit főként kedvencemnek mondhatok. Ezen belül is maradandót alkotott ez a film. Semmi se mutatja ezt jobban, mint hogy a film kiváló helyen szerepel. Eszméletlen.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Szerintem jó kis vígjáték volt, sőt a végw is nagyon tetszett, nem azeretem az ilyen romantikus vígjátékokat de ebben bőven volt fantázi, tetszett már maga az alap sztori is.

 
szaka123   2016. 01. 22.

A fő érv, Tom Hardy, hogy megnéztem a filmet. Utólag már Ő is azt nyilatkozta, hogy rossz választás volt elvállalni a szerepet. Pedig itt már túl volt egy-két jó filmen! Hölgyeknek érdekes lehet, a két főszereplő miatt...! :) A sztori egyébként sok helyen kiszámítható. Egyszer meg lehet nézni, hétvégén amikor nincs kedved semmihez és néznél valamit, de sokat nem akarsz agyalni!

A film összbevétele 156 491 279 dollár volt (imdb.com).

 

Trish karakterének trágár szavajárása miatt újra kellett vágni a filmet, hogy ne kapjon túl szigorú korhatár besorolást.

(SódóGA)
 

A filmnek forgattak egy alternatív befejezést is, így csak a végső vágás során döntötték el, mi legyen a történet vége.

(SódóGA)
 

Tom Hardy és Chris Pine is játszott Star Trek-filmekben.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.