Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Magam sem értem miért de nekem nagyon tetszett ez a vígjáték, ahogy a volt nejét próbálja megcsípni a fejvadászXD Szétröhögtem magam ahogy évődtek sokszor. Jennifer Aniston és Gerard Butler között nagyon jól működött a kémia. Mindenképpen érdemes megnézni.

 
Artemisia   2017. 10. 29.

Kiszámítható és sablonos a történet, többet is ki lehetett volna hozni belőle.Ilyen kaliberű színészektől többet vártam volna,de azért egyszer jó megnézni unaloműzőnek, hiába nem lesz kultfilm.


 
Norbi   2018. 07. 28.

Érdemtelenül néztem meg, játszi könnyedséggel kiszámítható történet, felettébb csalódást okozott az egész film úgy ahogy van. Nem gondolom hogy ebből a filmből lettek milliárdosok a színészek, és én sem lettem gazdagabb olyan üres volt.

 
szabomarc   2019. 01. 20.

Egyszer megnézős filmnek kellemes kis vígjáték, de senkii ne ettől várja élete nagy filmélményét. Elnevetgél rajta másfél-két órát az ember, aztán elfelejti az egészet.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Ez a film sem vett le a lábamról, Jennifer Aniston ide vagy oda. Annyira semmilyen és kiszámítható az egész, szörnyű, hogy ilyen semmitmondó filmekbe ennyi pénzt fektetnek. Bár értelmesebb dolgokra fordították volna. Egy ilyen "alkotás" megnézése után mindig az jut eszembe, hogy igazából nem azért fizetjük a mozijegyet egy ilyen film esetében, hogy jót szórakozzunk egy remek kis történeten, hanem azért, hogy Jennifer Aniston kiváló adottságait bámulhassuk másfél órán keresztül.

A film összbevétele 136 333 522 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 136,3 millió dollár.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 40 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

Jennifer Aniston egy ponton "Kojak"-nek hívja Gerard Butlert. Aniston keresztapja, Telly Savalas legismertebb szerepe Kojak volt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.