Tom Hardy új filmje szinte már túl jól hangzik, hogy igaz legyen

Van egy jó hírünk a Tom Hardy rajongók számára, a legfrissebb hírek szerint ugyanis visszatér a Netflix égisze alatt készülő Havoc című krimiben.

Az már csak hab a tortán, hogy a Havoc címmel meghirdetett film forgatókönyvét a Gangs of London és 2010-es évek legjobb (?) akcófilmje, A rajtaütés kapcsán ismert Gareth Evans írja, és bár a szinopszisról egyelőre nem sok mindent lehet tudni, annyi bizonyos, hogy a sztori egy balul elsült drogüzlettel veszi kezdetét. A továbbiakban egy politikus fia is életveszélybe kerül, akit majd egy rendőrnyomozó próbál megmenteni, feltételezhetően őt alakítja majd Tom Hardy.

A szereposztás sem lesz középszerű, Hardy mellett ugyanis olyan sztárok alakítják majd a főbb szerepeket, mint Forest WhitakerTimothy Olyphant és Luis Guzmán.

Bár a Havoc egyelőre nem kapott premierdátumot, annyi biztos, hogy még idén láthatjuk majd a Netflixen, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy készülőben van a következő Mad Max-film, melynek a premierjét idén szeptemberre tűzték ki.