Tom Holland Peter Parkerként tér vissza a Pókember 2 első forgatási fotóin

Tom Holland már javában forgatja a Pókember – Idegenben című következő Pókember-filmet, és egy élelmes rajongó meg is örvendeztette az internetet pár elkapott képpel.

Bár a Bosszúállók: Végtelen háború vége nem sok jóval kecsegtetett a szuperhősöknek, a rajongók biztosak benne, hogy így vagy úgy, de kedvenc hőseik visszatérnek majd az Bosszúállók: Végjáték-ben – példának okáért Pókember is. A friss forgatási fotók ugyanis azért is érdekesek, mert időben már a 4. Bosszúállók film után játszódnak, tehát elképzelhető, hogy a kiszivárgó fotók nem csak a Pókember-filmről, hanem a Bosszúállók-filmről is elárulnak valamit.

A Twitteren megosztott képeken a színész egy csésze kávét szorongat, míg a többi a forgatás helyszínét mutatja be, ami egy elhagyott épület Angliában. Hogy mit keres a tősgyökeres queensi kölyök az óceán túloldalán? Esetleg vakációzik, ki tudja – a történet cselekményének szálait ugyanis biztos és gondos kezek őrzik a halandó emberektől távol.

Az viszont biztos, hogy az új epizód megutaztatja majd Peter Parkert, ahogy jelmezes alteregóját is, csak azt nem tudni, hogy hova megy majd és miért. Mivel a filmet a következő hónapokban forgatják majd Európa több pontján, ezért elképzelhető, hogy még több fotó szivárog majd ki a forgatásról – és ha szerencsénk van (vagy a Marvel úgy dönt, hogy hajít nekünk némi információcsontocskát), akkor még többet tudhatunk majd meg a készülő produkcióról.

Íme a fotók Sophie Playle jóvoltából: