2019.12.06   szerző: csd   hozzászólások: 0

Néhány hónapja hatalmas megdöbbenést váltott ki a rajongók többségéből a hír, hogy a Sony és a Disney felrúgta a korábbi megállapodást, így nem készül további Pókember koprodukció a két stúdió között.

Mindez ráadásul azzal járt volna, hogy sokak kedvenc hálószövő hőse búcsút int a Marvel filmes univerzumának, végül a két fél újra tárgyalóasztalhoz ült, így szinte biztos, hogy a jövőben elkészül a Pókember 3 Tom Hollanddal a főszerepben.

És persze az sem titok, hogy Holland nagyban tett az ügyért, hogy végül kibékítse a Sonyt és a Disney-t egymással, mostanáig azonban nem esett szó arról, hogy miként is sikerült mindezt elérnie a fiatal színésznek.

Tom Holland a napokban vendégeskedett a nagy népszerűségnek örvendő Jimmy Kimmel Live késő esti műsorban, amelyben elárulta a teljes háttér sztorit, miszerint korábban már küldött egy e-mailt a Disney elnökének, Bob Igernek, amelyben megköszönte Pókember szerepét.

A válasz nem váratott magára sokáig, Iger pedig egyúttal megkérdezte, mikor hívhatná fel Hollandot. „Bármikor Bob, bármikor, válaszoltam, hiszen arra gondoltam, Bob Igernek nem adsz egyszerűen egy időpontot” – mesélte a színész.

„Aztán egy este egy ismeretlen szám hívott, én pedig részegen ültem egy bárban. Érzelmileg eléggé megviselt akkoriban, hogy véget ér a szerepem, ráadásul épp akkor szólt a zenegépből a Speedwagon” – tette hozzá Holland, aki azt is megjegyezte, hogy valószínűleg egy kissé el is érzékenyülhetett épp a telefonbeszélgetés során.

A történet végét persze már ismerjük, hiszen a fenti telefonbeszélgetés után kerek egy hónappal a két stúdió ismét tárgyalóasztalhoz ült, a folytatásra pedig alighanem mindenki izgatottan vár.