John Travoltától Robert De Nirón át Danny Trejóig a hollywoodi sztárok tisztelegtek Tom Sizemore (galériánkban) emléke előtt, aki pénteken, 61 éves korában hunyt el.

Hollywood gyászolja Tom Sizemore színész halálát. A sztárok a közösségi média felületein és közleményben tisztelegtek a Ryan közlegény megmentése és a Szemtől szemben sztárja előtt, aki pénteken, 61 éves korában hunyt el.

John Travolta, aki Sizemore-ral együtt játszott a Speed Kills című thrillerben, méltatta a színész szakmai kvalitásait. "Szerintem kiváló volt" - írta az Instagramon. "Pontosan tudta, mit csinál. Nagyon élveztem mellette dolgozni. Hiányozni fog."

Danny Trejo, aki a Szemtől szemben forgatásán dolgozott a színésszel, szintén tisztelgett előtte. "Jó srác volt. Isten egy újabb hőst hívott vissza" - mondta. Trejo üzenetét egy Michael Mann-klasszikus kulisszák mögötti fotóval kísérte, amelyen a néhai színésszel pózol, de a fotón Jon Voight, Val Kilmer és Robert De Niro is látható.

Robert De Niro is reagált Tom Sizemore halálára egy közleményben, amelyet ügynöke küldött a The Hollywood Reporterhez. "Nagyon sajnálattal értesültem Tom haláláról" - mondta a színész. "Csodálatos színész volt, akit nagyon szerettem".