A gyermekvállalás nem egyszerű történet, főleg ha 16 évesekről van szó. A listán tini kismamákról szóló filmeket gyűjtöttem össze.

#10

dráma | életrajzi

Történet egy csapat lányról, akik a középiskola alatt egyszerre lettek várandósak. Igaztörténet alapján. több»

#9

74 Ahol a szív lakik  (2000)

(4) (2)

dráma | romantikus | vígjáték

A 17 éves Novalee Nationt (Natalie Portman) faképnél hagyja a barátja. Ennek ellenére az állapotos Novalee úgy dönt, hogy megtartja, s maga neveli fel gyermekét. Amikor teljesen... több»

#8

dráma | romantikus | vígjáték

Stan és Darcy olyan jó tanulók, hogy maguk választják meg, melyik egyetemre mennek. Azonban Darcy hirtelen terhes lesz, és két fiatal az első riadalmak után úgy dönt, hogy... több»

#7

59 17 lány  (2011)

(1) (2)

dráma

Provokatív film tizenéves kamaszlányok egy csoportjáról, akik unalmukban egyezséget kötnek. Mikor Camille váratlanul teherbe esik, a barátnők és osztálytársak megegyeznek, hogy... több»

#6

59 Apuci a pácban  (1997)

(1)

dráma

Jason a gazdag gitáros-énekes srác, aki zenekarával gyakran lép fel a helyi bárban, minden egyes éjszaka újabb hódítással büszkélkedhet. A sármos fiúért csak úgy bomlanak a... több»

#5

dráma

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Harlem, 1987. A tizenhat éves Claireece „Precious” Jones (Gabourey Sidibe) a második gyermekével terhes. Ezt is az apja nemzette, aki gyermekkora óta rendszeresen megerőszakolta a... több»

#4

családi | dráma

A tinisorozat középpontjában egy középiskola fiataljainak egy csoportja áll. Epizódról epizódra kibontakoznak a jellemek, felszínre kerülnek a problémák és megmérettetnek a... több»

#3

dráma

A Tizenöt éves kismama című film a Sprangler családról szól, ahol a gyerekek egyik szülőtől a másikig költöznek. Amikor a legidősebb lány visszamegy az anyjához, lehetőség... több»

#2

71 Fiúk az életemből  (2001)

(6) (8)

dráma | életrajzi | vígjáték

1965-ben járunk, amikor Beverly Donofrio (Drew Barrymore) még csak 15 éves, és mint minden tinédzser, õ is merész álmokat szövöget a jövõrõl: írónõ lesz, és New Yorkba... több»

#1

78 Juno  (2007)

(31) (15)

dráma | vígjáték

HBO Max

Juno (Elliot Page) egy helyes, okos tinilány, aki egy túl jól sikerült randi után azzal szembesül, hogy teherbe esett Bleekertől (Michael Cera). Juno barátnője segítségével... több»