Lewis Hamilton elárulta, hogy vissza kellett utasítania egy vadászpilóta szerepét, az idén mozikba került Top Gun: Maverickben.

A Forma 1-es bajnok a Vanity Fairnek adott interjújában beszélt arról, hogy gyerekkora óta rajong a filmért, így amikor meghallotta az első pletykákat azzal kapcsolatban, hogy elkészül a folytatás, személyesen  Tom Cruise-t is felkereste, akivel egyébként szoros barátságban állnak.

“Amikor meghallottam, hogy jön a második rész, azt gondoltam: 'Ó, Istenem, meg kell kérdeznem őt. Azt mondtam: 'Nem érdekel, milyen szerepet kapok. Még söpörni is fogok valamit, takarító leszek hátul'” - mondta Hamilton.

Crusie viszont egyenesen egy vadászpilóta szerepét ajánlotta fel barátjának, amelyet végül Hamilton nem tudott elfogadni, mivel a forgatás ideje ütközött a Forma-1-es szezon futamainak időpontjaival. A versenypilóta elmondása szerint élete egyik legnehezebb telefonhívása volt, amelyben kénytelen volt nemet mondani a rendezőnek, Joseph Kosinskinek és Cruise-nak.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy Hamilton nem törne filmes babérokra, hiszen az interjú során azt is elmondta, hogy tanácsadóként részt vesz a Brad Pitt főszereplésével készülő Forma 1-es film munkálataiban.

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»