A Top Gun: Maverick enyhén szólva is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a film anyagi sikere után pedig a rendező, Joseph Kosinski semmi akadályát nem látja annak, hogy elkészüljön egy további folytatás.

A Maverick közel 1,4 milliárd dollárt hozott a konyhára, Kosinski elmondása szerint pedig először azt kellene kitalálni, milyen irányban is folytatódhatna a történet. “Az ötlet az, hogy kiderítsük, lesz-e olyan történet, amit érdemes újra megcsinálni. A magam részéről úgy érzem, hogy Maverick még mindig benne van sűrűjében a film végén. Nem fog egyhamar megnyugodni” - mondta a rendező.

“Tudom, hogy Tom Cruise-t rá tudnánk venni, hogy szálljon vissza a repülőgépére, de nem vagyok benne biztos, hogy a többi szereplőt rá tudnánk beszélni” - tette hozzá Kosinski. A Maverick színészei köztudottan kemény edzésen és pilótakiképzésen estek át az előkészületek során, így valahol talán érthető is, hogy még egyszer nem szívesen vállalják be a szélsőséges körülményeket.

“A közönség szereti a Marvel és a DC filmeket. Nagyon tehetséges emberek gyönyörűen készítik őket. Néha azonban a közönség olyan történetet akar látni, amely a valóság talaján áll, és ezt a Top Gun megadta nekünk” - jegyezte meg Kosinski.

A harmadik Top Gun film ötlete tehát egyelőre nincs teljesen, Tom Cruise legközelebb pedig a Mission: Impossible - Leszámolás 1. Részében lesz látható.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»