Tragikus balesetben meghalt a Netflix-film stábtagja, így emlékezett meg róla Chris PrattA kép forrása: Nicola Fioravanti on Unsplash

Jelenleg is készül a Netflix új sci-fije, a The Electric State, amely a tervek szerint valamikor 2024-ben debütálhat majd a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában. Azonban a forgatást a hétvégére le kellett állítani, ugyanis az egyik meg nem nevezett stábtag munkaidőn kívül tragikus autóbalesetet szenvedett, amelyben életét veszítette.

A film egyik főszereplője, Chris Pratt az Instagram-profilján tett közzé egy bejegyzést, amelyben arról írt, hogy a filmen dolgozó stáb tagjai úgy szeretik egymást mint a családtagok, ezért ez mindannyiuk számára hatalmas veszteség. Emellett együttérzését és részvétét küldte az elhunyt stábtag családjának és barátainak.

A 43 éves színész bejegyzését később a filmet készítő AGBO Films stúdió és a rendezőpáros, Joe Russo és Anthony Russo is megosztotta. A baleset után a forgatást átmenetileg leállították és a stábtagoknak tanácsadást is biztosítottak.

Az Electric State Simon Stålenhag svéd író azonos című regénye alapján készült, a történet egy alternatív '90-es években játszódik, a középpontban pedig egy árva tinilány, egy titokzatos robot és egy különc csavargó áll. A trió együtt járja be Amerika nyugati részét, hogy megkeressék a lány öccsét.

A film elég erős szereplőgárdát tud majd felmutatni. A rendezőpáros már sok filmben bizonyított, most olyan sztárokat irányíthatnak Chris Pratt mellett, mint Billy Bob Thornton, Stanley Tucci, Millie Bobby Brown, Brian Cox, Anthony Mackie vagy Jason Alexander.