A 2018-as év legátütőbb filmes megjelenése kétségtelenül a  Sandra Bullock főszereplésével készült Madarak a dobozban volt, és nagyon úgy tűnik, hogy a Netflix nem engedte el a projektet, hiszen megérkezett a folytatás.

Mától ugyanis elérhető a platformon a Madarak a dobozban: Barcelona, amely tulajdonképpen a Susanne Bier rendezésében készült eredeti produkció spin-offja. Az eredeti filmet nem mellékesen közel 45 millióan nézték meg pusztán a megjelenést követő első hétben, így nagyon hamar felröppent a hír, hogy elkészülhet a folytatás.

David Pastor és Àlex Pastor rendezése valójában nem tesz sokat hozzá a cselekményhez, amelynek középpontjában ezúttal háromtagú család áll, és akik csak magukra számíthatnak a túlélésben, hiszen egy titokzatos erő pusztítja az emberiséget. Egyetlen reményük, ha eljutnak egy menedékhez, ám útjukat mindenfelől ellenségek keresztezik.

A film főszerepeiben Mario Casas, Leonardo Sbaraglia, Diego Calva Hernández, Georgina Campbell, Lola Dueñas és Michelle Jenner láthatók, a Madarak a dobozban már elérhető a Netflix műsorkínálatában.

A produkció adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva közevetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

horror | misztikus | sci-fi

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, és mindenkit, aki látja, öngyilkos lesz, Sebastiannak és kislányának, Annának a saját túlélésükért kell... több»