Gal Gadot idén nyáron magasra teszi a lécet. A Rachel Stone - Mindent vagy semmit előzetesében, amelyet a szereplőgárda mutatott be a brazíliai Tudum: Globális Rajongói Eseményen, a sztárt és producert egy havas szikláról ejtőernyőzött, és kb. ezer méteres magasságban harcolt.

Gadot a rejtélyes ügynök, Rachel Stone szerepét játssza a közelgő nagyszabású filmben, amit Tom Harper (Birmingham bandája) rendezett. Gadot nem egy átlagos ügynök — Stone egy titokzatos és nehezen megragadható elit kémek csoportjának, a Charternek a tagja. Az előzetesben őket a "legjobban képzett ügynököknek" írják le - nincs politikai kötődésük, sem nemzeti hűségük. A magasztos célok elérése érdekében ezek az ügynökök egy egyedi eszközre, egy mesterséges intelligenciára, a Heartra támaszkodnak. "Ha a Heart a tulajdonod, a világot is magadnak mondhatod," mondja el az előzetesben Rachel Stone MI6-es kollégája, Parker (Jamie Dornan). Jó tervnek tűnik ez Keya Dhawan (Alia Bhatt) számára, aki azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megtalálja és ellenőrzés alá vonja a Heartot, ezáltal fenyegetve a globális stabilitást. Vajon Stone meg tudja-e állítani őt időben?

A Rachel Stone - Mindent vagy semmit augusztus 11-én érkezik a Netflixre.

Gadot Dornan mellett alakítja az MI6 ügynök szerepét, míg Alia Bhatt, a hackert Keya Dhawant játsza. A film szereplőgárdájában megtalálható továbbá Sophie OkonedoJing Lusi és Paul Ready.

Miután isteni szuperhőst játszott a Wonder Womanben és elegáns rablónőt a Különösen veszélyes bűnözőkben, Gadot érezte, hogy Rachel Stone karakterét másként kell megformálnia. "Nagyon fontos volt számomra, hogy Rachel egy olyan karakter legyen, aki harcolni tud, de emellett brilliánsan gondolkodik, használja a megérzéseit és érzelmeit is" - mondta a Netflixnek. "Nem csak vaktában lövöldözik. Átgondolja, hogyan befolyásolja az embereket és a helyzeteket. Olyan szerepeket választok, amelyek megmutatják, hogy a nők lehetnek szépek és erősek, és mindez nem zárja ki egymást."

Ami köré a film cselekménye összpontosul, az a világ legerősebb mesterséges intelligenciája, a Heart, amely képes nyomon követni bárki dgitális lábnyomát, majd felhasználni ezeket az adatokat arra, hogy megjósolja, mit tehet az illető a jövőben. A Heart képes tanácsokat adni a potenciális globális veszélyekre adott válaszokkal kapcsolatban, sőt még az esélyeket is számszerűsítheti a sikerre azok semlegesítésében. Itt jön képbe a Charter.

A film mától streamelhető a Netflixen.

akció | krimi | thriller

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»