A múlt hét folyamán debütált a Netflixen a Ki az az Erin Carter?, amely az elmúlt hétvégén a hazai előfizetők kedvencévé lépett elő.

Mindez persze kevésbé meglepő, hiszen Bill Eagles és Ashley Way rendezésében készült nyolc epizódból álló sorozat bőven tartogat fordulatokat és izgalmakat. A történet szerint Erin öt éve hagyta maga mögött Angliát lányával, Harperrel együtt. Most egyedülálló anyaként éli mindennapjait, miközben helyettesítő tanárként igyekszik megteremteni a megélhetésüket Spanyolországban. Erin rövidesen azonban hatalmas feltűnést kelti azzal, hogy könnyedén leszámol néhány bolti tolvajjal, így mindenki találgatásba fog, ki is lehet ő valójában. 

Miközben Erin megpróbálja elkerülni a rendőrségi kihallgatásokat és a sajtó figyelmét, úgy egyre bizonyosabbá válik, hogy a nőt utoléri a sötét múltja. Egyre több gonosztevő bukkan fel a környéken, akik az életére készülnek törni.

A Ki az az Erin Carter? meglehetősen pozitív fogadtatásban részesült 60 százalékra értékelték a kritikusok, 67 százalékra értékelték a nézők a Rotten Tomatoes portálon, a Mafabon pedig 52 százalékos értékelést kapott a hazai nézőktől.

A sorozat főszerepeiben Sean Teale, Evin Ahmad, Ana Ularu, Charlotte Vega, Douglas Henshall, Indica Watson, Lee Byford és Kian Noam Omurca láthatók. A Ki az az Erin Carter? tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a széria mafabos adatlapján található Netflix logóra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | kaland | krimi

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»