Már elérhető a Netflixen a Sweet Tooth: Az agancsos fiú - 3. évada, amely tarol a kritikusok és a nézők körében is egyaránt.

Jeff Lemire azonos című képregényének adaptációja az utolsó nagy fejezetéhez érkezett. A történet Gusról, egy “hibrid” fiúról szól, aki egy posztapokaliptikus világban próbál meg túlélni, miután egy vírus elpusztította az emberiséget.

“Az elején azt hiszem, úgy álltunk hozzá, hogy elmeséljük Gus történetének ezeket a mérföldkőnek számító darabjait és a képregény nagy részeit, de a hosszú történetmesélés és Gus 24 epizódon át tartó utazásának szépsége az, hogy a karakterek maguk mondják el, hogy mit akarnak” - idézi a sorozat showrunnerét, Jim Mickle-t a BGR.

A Sweet Tooth utolsó évadában bezárul a kör, és egy újabb road trip történetet kínál, amely tükrözi, hogyan kezdődött a sorozat. Gus, Jepperd, Becky és Wendy Alaszkába utazik, hogy megpróbálják megtalálni Gus édesanyját, Birdie-t. A nő a sorozat halálos vírusának eredete után nyomozott. Közben a csoporthoz csatlakozik Dr. Singh, akinek veszélyes elképzelései vannak Gusról és a vírus visszafordításában játszott szerepéről.

A széria harmadik évada a Rotten Tomatoes portálon 100 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 79 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség is 75 százalékra értékelte a Mafabon.

A Sweet Tooth: Az agancsos fiú - 3. évada tehát már elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | kaland

Gus elhatározta, hogy megtalálja édesanyját Alaszkában, ezért a Nagy Emberrel, Wendyvel és Medvével/Beckyvel együtt elindul, hogy megtalálja őt. több»