Még 2021 elején lehetett hallani először arról, hogy az Aranyélet című sikersorozat után a következő nagy dobására készül Krigler Gábor producer, most pedig frissen befutott a Frust előzetese.

A Krigler Joyrider nevű produkciós cége és a szerb Firefly közös projektjeként készülő Frust első évada hat epizódból áll majd, amelyek cselekménye egy alkotói válságban szenvedő írót, Verdant mutat be. A férfi véletlenül megöl egy drogdílert, aki már hosszú ideje tartotta rettegésben a környékbeli lakókat. Verdan ezzel ugyan egy névtelen hőssé válik, ezen felbátorodva pedig tovább folytatja az önbíráskodást, ám egyre nagyobb szenvedést okoz számára, hogy mások “kérkednek” a tetteivel, míg ő maga az igazságszolgáltatástól tartva, nem mer a nyilvánosság elé lépni. Az elkeseredett férfi kettős életet kezd el élni, míg éjszaka az alvilágban üldözi a gonosztevőket,, nappal saját maga tetteit kritizálja a közösségi médiában.

A premierről egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, jelenleg viszont a készítők jövő év elején tervezik forgalmazásba hozni a Frust sorozatot.