Alec Baldwint számos támadás érte az elmúlt napokban, amiért védelmébe vette Anne Heche színésznőt.

Az értesülések szerint Heche ittasan vezetett, amely során autójával egy háznak hajtott. Baldwin az Instagramon megosztott videójában "elképesztően tehetséges nőként" említette Heche-t, és arra kérte követőit, hogy küldjék "támogatásukat és szeretetüket" a színésznőnek, akit jelenleg egy közeli kórházban ápolnak.

“Anne egy régi barátom. Nem sok olyan nő van, akivel együtt dolgoztam, aki olyan bátor, mint ő. Szeretlek Anne, szeretlek, és úgy gondolom, hogy nagyon tehetséges ember vagy. Remélem, hogy minden rendben lesz, remélem, hogy túl leszel ezen. A szívem együtt érez veled” - mondta Baldwin

“Kérek mindenkit, hogy csatlakozzon hozzám, és küldje el a támogatását és szeretetét a csodálatos Anne Heche-nek. Köszönöm” - tette hozzá a színész. “Mi van azokkal az emberekkel, akiket majdnem megölt?" vagy "Ő fontosabb?” - érkeztek a színészt kritizáló megjegyzések.

Baldwin akkor vált ellentmondásos hollywoodi személyiséggé, miután tavaly ősszel halálosan megsebesítette Halyna Hutchinsont, a Rust című film operatőrét.

Hache balesetének részleteiről és állapotáról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés