Ahogy lassan, de biztosan egyre közelebb kerülünk A mandalóri második szezonjához, úgy bukkannak fel az újabb és újabb nevek a közösségi médiában. És nem is akármilyen nevek. Ha hinni lehet ezeknek a híreszteléseknek, akkor a második évad bizony még az elsőre is ráverhet pár kört, pedig már az is hatalmas siker volt.

Az elmúlt időszakban kiderült, hogy a második évadban szerepelhet Jamie Lee Curtis is, bár az ő szerepéről nincsenek egyelőre hivatalos információk. Nem sokkal később már arról lehetett hallani, hogy Rosario Dawson is csatlakozik a forgatásokhoz, ő elsőként játszhatja el Ahsoka Tano karakterét egy élőszereplős Star Wars projektben.

A sort nemrégiben Katee Sackhoff folytatta, aki a hírek szerint Bo-Katan Kryze szerepbe bújhat, akit szintén most láthatunk majd először élőszereplős formában. A második évadban milliók kedvenc Star Wars-karaktere, Boba Fett is felbukkanhat, akit Temuera Morrison játszhat el. A legnagyobb nevek közé tartozik Michael Biehn is, akit a Terminátor - A halálosztóban és az A bolygó neve: Halálban is láthattunk. Ő a mandalori múltjának egy alakját, egy fejvadászt fog alakítani.

És a legújabb hírek egy hasonlóan nagy névről számolnak be. Ő Timothy Olyphant, aki megannyi filmben és sorozatban bizonyított már, egyike azon színészeknek, aki nem jön zavarba sem egy akciófilmben, sem egy drámában vagy vígjátékban, de a sorozatok világában is igen otthonosan mozog. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezúttal milyen szerepet szánnak neki. De ezt legkésőbb októberben megtudhatjuk, ugyanis a Disney+ ekkorra tervezi A mandalóri második évadának premierjét.