Újabb Spiderman-titok szivárgott ki: Jake Gyllenhaal a főgonosz?

A Marvel Studios egyik bevett szokása, hogy a lehető legkevesebb információt árulja el készülő filmjeiről, legyen szó a történetről, a szereplőkről vagy az esetleges folytatásokról. Szeretik minél inkább bizonytalanságban tartani a rajongókat és a potenciális közönséget, hogy az elkészült filmek a lehető legnagyobbat üssék, amikor végre a nyilvánosság elé kerülnek.

A Pókember – Idegenben viszont kivétel ezalól – persze nem azért, mert a stúdió feltétlenül így akarta volna, hanem azért, mert a film több helyszínen forog Európában, viszonylag forgalmas helyek közelében, így sokszor nem lehet megakadályozni, hogy néhány szemfüles rajongó nem kapja lencsevégre a készülő anyagot. Ennek köszönhetően már most sokkal többet lehet tudni erről a filmről, holott csak jövő júliusban kerül majd a mozikba, a Bosszúállók: Végjáték és a Marvel Kapitány után – amikről még mindig nem lehet túl sokat tudni

Most egy videó szivárgott ki az internetre, amelyet Csehországban vettek fel, a film végső leszámolásának forgatása közben – és amely végre megerősíti a hírt, amit eddig sem a stúdió, sem a színész nem tett meg:  Jake Gyllenhaal lesz a film főgonosza, Mysterio.

Bár a videó elég messziről készült, így a részletek nehezen kivehetőek, az biztos, hogy a színészt látjuk rajta, akit amúgy többször kiszúrtak az angol forgatási helyszín közelében is, illetve hónapok óta rebesgetik, hogy köze van a produkcióhoz. Az is kiderül, hogy a színész jelmeze igen hűen követi az eredeti Mysterio-ábrázolást, vagyis próbálnak a rajongók elvárásaihoz igazodni.

Annak ellenére, hogy ilyen sok anyag szivárog ki a filmről, azért még tartogat meglepetéseket: a történetről ugyanis alig tudni valamit. Ahogy azt sem, hogy Peter Parker egyáltalán hogyan tér vissza onnan, ahonnan nem sokszor térnek vissza az emberek?

Ez a poén csak nem derül ki addig, amíg a film jövőre a mozikba nem kerül – addig is, íme lesivideó: