Újabb antihős bukkant fel a láthatáron a Sony képregényfilmes univerzumában, a Kraven, a vadász előkészületeiről még tavaly augusztusban hallhattunk először, most pedig az is kiderült, ki alakítja majd karaktert.

Az már egy ideje tudható volt, hogy a projekt élére nem más, mint J.C. Chandor került, most pedig az is hivatalossá vált, hogy a már MCU-ból ismert Aaron Taylor-Johnson hozhatja a főszerepet.

Taylor-Johnson nem egy ismeretlen figura, hiszen ő alakította korábban az Ultron korából ismert Higanyszálat, illetve a Kick-Ass filmek főszerepével vált szélesebb körben ismertté. Fentebb antihősként hivatkoztunk Kravenre, noha a Marvel képregények egyik legismertebb főgonoszáról van szó. Nem véletlenül, hiszen úgy tűnik, hogy a Venomhoz és a Morbiushoz hasonlóan a Sony csakugyan antihőst szeretne faragni a képregényekből ismert gonosztevőkből. Egyelőre persze kérdéses, hogy mindez mennyire is működhet hosszabb távon.

Kraven egy meglehetősen sajátos figura, aki azt vette a fejébe, hogy minden áron levadássza Pókembert pusztán azzal a céllal, hogy bizonyítsa ő a legjobb a szakmájában. Nem szívesen dolgozik fegyverekkel, sokkal inkább a pusztakezes harcot kedveli, illetve használ egy szérumot, amelyből szupererőt merít.

A Kraven, a vadász a tervek szerint 2023. januárjában debütál majd a mozikban.