Újdonság: Kiefer Sutherland visszatér egy kémsorozattal, és már áprilisban streamelheted

Kilenc évvel a 24 lezárása után Kiefer Sutherland visszatért ahhoz a műfajhoz, amiben igazán remekelni tud, megérkezett ugyanis a Rabbit Hole a SkyShowTime műsorkínálatában.

A történet szerint John Weir kér egy olyan hatalmi harc kellős közepén találja magát, amely a demokrácia megőrzéséért folyik egy olyan világban, amelyet dezinformáció, a manipuláció, megfigyelés és az önérdekek érvényre juttatása jellemez. 

Bár a Rabbit Hole nem olyan adrenalindús, mint a 24, mégis egyike azoknak a jól megalkotott kémsorozatoknak, amelyeket egész biztosan hiányolnak napjainkban a műfaj kedvelői. A széria érezhetően nem kíván újat mutatni, ugyanakkor olyan ismerős és jól bevált műfaji elemekkel dolgozik, amelyek biztosítanak minket arról, hogy egy működő kémsztorit kapjunk.

A Rabbit Hole azonban legfőképpen az a fajta sorozat, amely tudja, hogy a közönség mit vár Kiefer Sutherlandtől, és meg is adja a számukra. A 24 rajongói azonnal megnyugvást fognak találni. Az egykori Jack Bauer most John Weir, egy szabadúszó kém, aki saját ügynökséget vezet. Mogorva, és a manipulációra és a megtévesztésre specializálódott. Csapata képes történeteket kitalálni és olyan eseményeket előidézni, amelyek megrengethetik a tőzsdét vagy tönkretehetik a gazdagok és hatalmasok életét.

“A Rabbit Hole egy olyan világ, ahol a manipuláció mindennapos. Úgy is leírhatnánk ezt a sorozatot, mint egy paranoid thrillert. Összeesküvés-elméletekkel és álhírekkel teli világban élünk. Mindannyian állandóan félretájékoztatás áldozatai vagyunk” - nyilatkozta korábban a sorozat alkotója, Glenn Ficarra.

A Rabbit Holes főszerepeiben Sutherland mellett Charles Dance, Stephen Bogaert, Jed Rees, Wendy Makkena, Meta Golding, Enid Graham és Jamaal Grant láthatók.

81 Rabbit Hole  (2023)

akció | dráma | thriller

SkyShowtime (2023.04.02.)

Egy kém küzd a demokrácia megőrzéséért egy olyan világban, ahol a félretájékoztatás, a manipuláció, a megfigyelés és az ezeket a rendkívüli hatalmakat irányítók... több»