Újdonság Netflixen: Ez a feel-good vígjáték meg fog nevettetni, de jó eséllyel lemaradtál róla

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában az Egy nagydarab lány túlélési útmutatója, amely nagyon úgy tűnik, hogy már most a kritikusok és a nézők kedvencévé vált.

A sorozat története Mavis Beaumont (Michelle Buteau) mindennapjait követi nyomon, aki újra szingli életet kezd el élni. A nő stylistként dolgozik, most pedig egész egyszerűen újra kell kezdenie az életét, így nem csak azt határozza el, hogy teljesen önálló nőként próbál meg érvényesülni, hanem a test pozitivizmust is előtérbe helyezi a mindennapokban.

A Linda Mendoza és Kim Nguyen rendezésében készült széria 71 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, illetve 89 százalékos értékelést kapott a nézőktől a Rotten Tomatoes portálon. Nem is csoda, hiszen ez a történet nem csak komoly drámai, hanem igazán felhőtlen pillanatokat is tartalmaz.

A 8 epizódból álló évad tele van humorral és persze meglepő helyzettel, mindeközben pedig olyan témákat feszeget, mint az önmagunk elfogadása, a helyes testkép és a beilleszkedés.

Az Egy nagydarab lány túlélési útmutatója már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a lejátszás pedig közvetlenül el is indítható a “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

vígjáték

A fekete, plus size és újonnan egyedülálló Mavis váratlanul azzal találja szemben magát, hogy újra kell építenie az életét, miután egyedül maradt, de elhatározza, hogy... több»