Újdonságok a Netflixen: 4 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 8-14)

A következő hét is tartogat néhány érdekes újdonságot a Netflixnél. Feltűnik majd Kevin Hart egy vadonatúj akció-vígjátékban, érkezik egy ausztrál regény adaptációja is, továbbá különféle reality és randizós műsorok is gazdagítják a kínálatot. Listánkban inkább az eredeti tartalmakra összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#4

valóságshow

Netflix

Ebben a valóságshow-sorozatban a résztvevők negyedmillió dollár reményében versenyeznek. Vajon egyenlően osztoznak-e rajta – vagy pedig átverik egymást, hogy növeljék a... több»


Szereplők: Brooke Baldwin
Tizenegy idegen kap negyedmillió dollárt, amit egyenlően kell elosztani. Vajon elfogadják-e a méltányos részüket? Vagy a több pénz csábítása arra készteti őket, hogy kiszavazzák egymást, hogy többet tarthassanak meg maguknak? Ez az emberi természet végső próbája, hiszen a kapzsiság és a bizalmatlanság azzal fenyeget, hogy még a legerősebb kapcsolatokat is tönkreteszi. Ebben a játékban mindenki győztesként indul, és mindannyian győztesként távozhatnak - ha úgy döntenek, hogy osztoznak.
#3

romantikus

Netflix

Szinglik, akik sosem találkoztak, megpróbálják megtervezni közös jövőjüket. Összeköltöznek, megtervezik az esküvőjüket, és megpróbálják érzelmi köteléküket fizikai... több»

Szinglik, akik azt szeretnék, hogy a belsőjükért szeressék őket, úgy választanak párt, hogy nem látják egymást. Ezután négy hétig összeköltöznek, megtervezik az esküvőjüket, és megpróbálják érzelmi köteléküket fizikai kapcsolattal is kiegészíteni. Amikor eljön az esküvőjük napja, vajon megteszik a végső lépést? Vagy a fizikai valóság és a külső tényezők szabotálják a kapcsolatukat?
#2

dráma

Netflix

Trent Dalton bestsellere alapján készült mágikus-realista történet szerelemről, veszteségről és megváltásról, időutazásról és börtönszökésekről, anyákról, apákról... több»

Az 1980-as évek Brisbane-jében játszódó felnőtté válási történet, melyben a fiatalság varázsa és ártatlansága keveredik a felnőttek világának brutális valóságával. Egy elveszett apa, egy néma báty, egy gyógyulófélben lévő függő anya, egy heroint áruló mostohaapa és egy hírhedt bűnöző bébiszitter. Eli Bell csak a szívét próbálja követni, és megérteni, mit jelent jó emberré válni, de a sors folyton akadályokat gördít az útjába.
#1

55 Légi csibészek  (2024)

(13)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»

Egy nemzetközi rablócsapat Cyrus Whitaker (Kevin Hart) vezetésével 500 millió dollár értékű aranyat akar leemelni egy utasszállító repülőgépről 40 000 láb magasan.