Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 18-24)

Hogy mivel is készül a Netflix a következő héten? A válasz: természetesen sok újdonsággal, dokumentumfilmekkel, drámasorozatokkal, vígjátékokkal, valóságshow-kal és temérdek friss produkcióval - mint mindig. Listánkban összegyűjtöttük a szolgáltató eredeti tartalmait, azonban ez nem minden, amire a napokban számíthatunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premiert egy kattintással elérhettek weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor a világ legnagyobb titkos ügynökeinek gyermekei akaratlanul segítenek egy nagyhatalmú játékfejlesztőnek elszabadítani egy számítógépes vírust, amely minden technológia... több»

Amikor a világ legnagyobb titkos ügynökeinek gyermekei akaratlanul segítenek egy nagyhatalmú játékfejlesztőnek elszabadítani egy számítógépes vírust, amely minden technológia feletti uralmat ad neki, nekik maguknak is kémekké kell válniuk, hogy megmentsék szüleiket és a világot.
#4

romantikus

Netflix

Szinglik, akik csak arra vágynak, hogy önmagukért szeressék őket a modern randizás különleges módját választják... több»

A sikersorozat ötödik évada a houstoni szinglik új csoportjával tér vissza, akik készen állnak arra, hogy a közepébe csapjanak és megtalálják a szerelmet. Ahogy a kísérlet tovább bővül, minden egyes résztvevő egyéni útja, érzelmi fejlődése és képessége, hogy elfogadja a randizás új megközelítését, kulcsfontosságú - bármilyen módon is találják meg szerelmet. Az eddigi legsokkolóbb évadban a szinglik új kihívásokkal, váratlan és meglepő fordulatokkal néznek szembe, amelyek minden eddiginél jobban próbára teszik személyes elszántságukat és kapcsolataik erejét. Még ha a pároknak sikerül is elég erős köteléket kialakítaniuk ahhoz, hogy látatlanban eljegyezzék egymást, vajon túlélheti-e szerelmük a külvilágban rájuk váró kihívásokat - beleértve a védelmező családokat, a szkeptikus barátokat és az exeket, akikről azt hitték, hogy maguk mögött hagyták őket?
#3

dokumentum | dráma | életrajzi

Netflix

Mike Veeck, a legendás Major League baseball-tulajdonos, Bill Veeck fia felrobbantja apja karrierjét, majd a következő évtizedeket azzal tölti, hogy megtanulja, mit is ér a második... több»

Mike Veeck a hírnév csarnokában szereplő Bill Veeck baseballtulajdonos, a szélhámos édesapja árnyékában nőtt fel. A Veeck név egyszerre vált legendássá és hírhedtté a profi baseballban, mivel ők vezették be a szórakozást a stadionokban - ajándéktárgyak, tematikus esték, tűzijátékok és egyebek. De mindez csikorogva megállt, amikor Mike tönkretette apja karrierjét. A fiatalabb Veeck száműzve a szeretett játékból a következő évtizedeket azzal töltötte, hogy a mélypontról felküzdje magát, elhatározva, hogy jóvá teszi a hibáit. A lesújtó híreket követően az, ami a családi örökség visszaszerzésének útjaként indult, egy lehetőséggé vált, hogy a családot még jobban megbecsülje.
#2

akció | dráma | történelmi

Netflix

Gando törvényen kívüli földjén a vad banditák semmitől sem riadnak vissza, hogy harcoljanak drága hazájukért és szeretteikért; még akkor se, ha ez az életükbe kerül. több»

Az 1920-as évek törvénytelen Gandójában játszódó akcióthriller Kína földjével, Japán pénzével és Csoszon népével meséli el azok történetét, akik összefogtak, hogy megvédjék szeretteiket és otthonukat.
#1

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

A Moordale középiskola bezárása után Otis és Eric új cél előtt áll: elkeződik az első napjuk a Cavendish Sixth Form College-ban. Otis ideges az új 'klinikája' miatt, míg Eric azért imádkozik, hogy ne legyenek megint vesztesek. A Cavendish azonban kultúrsokkot jelent a Moordale összes diákja számára - azt hitték, hogy ők progresszívek, de ez az új főiskola egy másik szint. Mindennap jóga a közös kertben, erős hangulat és egy olyan csapat diák, akik azért népszerűek, mert... kedvesek?! Vivet teljesen ledobja a főiskola diákvezérelt, nem versengő megközelítése, míg Jackson még mindig küzd, hogy túllépjen Calon. Aimee valami újat próbál ki azzal, hogy művészeti érettségit tesz, Adam pedig azon töpreng, hogy vajon a hagyományos oktatás neki való-e. Az Egyesült Államokban Maeve a tekintélyes Wallace Egyetemen éli álmát, ahol a legendás író, Thomas Molloy tanítja. Otis sóvárog utána, miközben alkalmazkodik ahhoz, hogy már nem ő az egyedüli gyerek otthon, vagy az egyetlen terapeuta az egyetemen...