Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (június 26.-július 2.)

A hónap utolsó hete sem telhet unalmasan a Netflixnél. Visszatér a várva várt Vaják sorozat a harmadik évaddal, és egy vadonatúj animációs sorozatot is nézhetünk majd, melyben Chloë Grace Moretz kölcsönzi a főszereplő hangját. Persze ezen kívül sok más újdonság is érkezik a streamingszolgáltató kínálatába, a teljes felhozatalt itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz Netflix-előfizetés szükséges.

#6

67 Nimona  (2023)

(6) (2)

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Nimona, a fiatal alakváltó összefog az őrült tudóssal, Lord Ballister Blackhearttal, hogy közösen leleplezzék a birodalom uralkodóját. Patrick Osborne első egészestés... több»

Ballister Boldheart (Riz Ahmed) egy futurisztikus középkori világ lovagja, akit olyan bűnténnyel vádolnak, amelyet nem ő követett el. Az egyetlen, aki segíthet neki bebizonyítani ártatlanságát, Nimona (Chloë Grace Moretz), egy pajkos, pusztításra éhes tinédzser - aki történetesen egy alakváltó lény is, akiről Ballisternek azt tanították, hogy el kell pusztítania. De mivel az egész királyság a nyomában van, Nimona a legjobb (vagy gyakorlatilag az egyetlen) segítő, akiben Ballister reménykedhet. És ahogy a hősök, gonosztevők és szörnyek közötti határok kezdenek elmosódni, ketten útra kelnek, hogy Ballister egyszer s mindenkorra tisztára mossa a nevét, Nimona pedig végre szórakozhat egy jót.
#5

animáció | dráma | fantasy

Netflix

Egy alternatív történelemben, ahol a férfi lakosságot majdnem teljesen megtizedelték, az alkalmas férfiak az Ooku falain belül a női sógun ágyasaiként szolgálnak. több»

A Japánban nagy sikert aratott Ōoku: A belső palota című manga Fumi Yoshinaga tollából számos adaptációt eredményezett, köztük élőszereplős drámasorozatokat és filmeket - ezúttal pedig egy anime Netflix-sorozatot. A rendezői feladatokat Noriyuki Abe látja el, aki számos népszerű animén dolgozott, mint például a Yu Yu Hakusho: A szellemfiú és A hét főbűnös: Edinburgh haragja. A sorozat az eredeti mangához hűen egy megújult formában mutatja be a titkos belső kamrákban élő férfiak és nők küzdelmét, ahol a nemi szerepek felcserélődtek.
#4

70 Celeb  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Egy fiatal, feltörekvő nő története, aki szeretne a legmenőbb sztár lenni a szöuli influencerek világában, ami pénzt, hatalmat és ismertséget hoz, de egyben botrányokat is. több»

A Celeb egy Netflix-sorozat, amely a hírességek csillogó és versengő életének valóságát mutatja be. Seo A-ri találkozik ezzel a világgal, amikor fejest ugrik egy realitásba, ahol a hírnév gazdagságot ígér.
#3

71 Béranyaság  (2023)

(2)

dráma

Netflix

Amikor egy szerény származású nőt béranyaságra kényszerítenek, egy jómódú család hálójába keveredik, akik mindenáron megvédenék a hírnevüket. több»

Egy szerény hátterű nőt arra kényszerítenek, hogy vállalja el a béranyaságot. A nő egy olyan befolyásos család hálójába kerül, amely mindenáron meg akarja védeni a hírnevét.
#2

80 Törlés  (2023)

(4)

dráma | romantikus | thriller

Netflix

Egy bonyolult kapcsolat, titkok rejtegetésével és egy komor kérdéssel: kit akarsz kitörölni az életedből? több»

Ha egy egyszerű fotó segítségével bárki eltűnhet, akit csak akarsz, akkor kire esne a választásod? Aim és Lily házasságon kívüli viszonyt folytat egymással - mindketten boldogtalan kapcsolatban élnek a párjukkal. Amikor a "Delete" telefon véletlenül Lily birtokába kerül, Aim és Lily úgy döntenek, hogy a természetfeletti erejét felhasználva "eltörlik" a partnereiket, és újrakezdik az életüket, együtt. Azonban a dolgok nem ennyire egyszerűek...
#1

60 Vaják - 3. évad  (2023)

(1)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és szörnyei versengenek Ciri elfogásáért, Geralt bújtatja a lányt, és eltökélt szándéka, hogy megvédje újonnan egyesült családját... több»

A kontinens hatalmasai mind Ciri nyomában vannak, ezért Geralt úgy dönt, elrejti a lányt. Yennefer, aki Ciri mágikus képzésével foglalkozik, elvezeti őket Aretuza erődjébe, ahol szeretnének fényt deríteni a lány erejére. Ehelyett azonban felfedezik, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csataterére kerültek. Vissza kell vágniuk, mindent kockára kell tenniük - vagy azt kockáztatják, hogy örökre elveszítik egymást.