80% 33 szavazat
Törlés

Törlés

Delete
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
3
Képek (3)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy bonyolult kapcsolat, titkok rejtegetésével és egy komor kérdéssel: kit akarsz kitörölni az életedből?

(Hupka Adrián)

Ország: Thaiföld
Premier: 2023.06.28. | Netflix (2023.06.28.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 1 epizód

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2023.07.09 Emmersson

legújabb vélemény a nap véleménye

Mindennek ára van

Amikor elolvastam az ismertetőt – nem a fenti sületlenséget –, úgy éreztem magam, mint amikor ráakadok egy könyvre, aminek a borítója érdekes, a fülszövege pedig annyira szokatlan, hogy azonnal olvasni akarom. Az egy csillag elvonása épp ennek a felc... Teljes kritika

2
 
2023.07.02 Mária390336

Mary

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Megnéztem ezt a thai sorozatot, amely több okból is érdekes volt számomra. Fülemnek idegen és érdekes beszédük, és írásuk, ami még a koreai és japán írásmódnál is furcsább, mondhatnám, szép. A film? Nos, azt kell mondjam, végig lekötött, a bonyolult, fura kapcsolatok és szerelmek, meg a ki kit akar megsemmisíteni a varázstelefonnal és miért kérdések. Mondjuk a telefon eredete nem derült ki, de titkára hamar rájön mindenki, és használja is. A nyolc rész végig tartotta a kíváncsiságot bennem, a vége pedig a várakozásommal ellentétben alakult, ami igencsak meglepett.

1
 
2023.06.28 Mirci

Érdekes témaválasztás és gondolatok jellemzik a sorozatot. A koreai drámákhoz hasonlóan ez is egy kissé furcsa lehet a nyugati nézőnek, de aki szereti a stílusukat szerintem megtalálja a produkcióban azt, ami neki tetszik.

1
 
2023.07.06 szemtelen

Black Mirror hangulatban

A Törlés egy thai thrillersorozat finomra hangolt Black Mirroros sci-fi beütéssel, egy kevéske horrorral megfűszerezve. A főszerepet ezúttal egy tárgy kapta, pontosabban egy olyan telefonszerű csúcsmodell, ami fényképezéskor gond nélkül eltünteti a fókuszban álló személyt. Az alapötlet nagyon egyszerű, a készüléket kezelő személy kezében van az erő, amellyel bárkit azonnal és nyomtalanul likvidálhat, kivonhat a forgalomból. Azonban hiába a fenomenális alapötlet, a cselekmény kissé akadozva működik, ahogy a színészi alakítások is döcögősek a magyar szemnek. Nem tartom túl erős sorozatnak, de megszeretteti magát annyira, hogy ne hagyd ott, és még a második évadot is tuti kivárod. Mindenesetre az első évad vége egyszerűen észbontó és nagyon brutális. Elég sok Netflix-sorozatot néztünk már ahhoz, hogy ismerjük a szándékaikat, úgyhogy minél előbb kérjük szépen a második évadját ennek a thai hibrid műfajú (dráma-thriller-sci-fi-horror) sorozatnak.

1