Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 2-8)

A következő héten is tovább bővül a Netflix kínálata. Vadonatúj sorozatokkal és filmekkel gazdagítják a felhozatalt, a legfrissebb premierek között találhatunk dokumentumfilmeket, krimit, thrillert, drámát, vígjátékot, akciót és romantikát is - szóval nem kell csüggedni, mindenki megtalálja a neki ínyére való szórakozást. Listánkban leginkább a szolgáltató eredeti tartalmaira koncentráltunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premiert egy kattintással elérhettek a weboldalunkról is, természetesen a megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#7

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens
Szereplők: David Beckham
A négyrészes dokumentumfilm-sorozat egy világsztár és kulturális ikon kulisszák mögötti történetét meséli el. David Beckham az egyik legismertebb név a világon, mégis kevesen tudják, ki is ő valójában. A kelet-londoni, szerény munkásosztálybeli származástól kezdve, a győzelemre való törekvésén és elszántságán át, valamint az ambíció, a szerelem és a család közötti egyensúly megtalálásáért folytatott harcáig David története hatalmas hullámvölgyeket mutat be. A sorozat végigkíséri ezt a hullámvasutat és egy meglepő, személyes és meghatározó történetet épít fel minden idők egyik legismertebb sportolójáról.
#6

dokumentum | kaland | sportfilm

Netflix

A rettenthetetlen hegymászók, Ueli Steck és Dani Arnold halált megvető versengésbe kezdenek, hogy sebességrekordokat állítsanak fel a svájci Alpok nagy északi falain. több»

Ueli Steck a "világ leggyorsabb hegymászójaként" volt ismert, amíg Dani Arnold 2011-ben meg nem döntötte az Eiger gyorsasági rekordját. Ez a hihetetlen mászás párbajt indított el az európai Alpok nagy északi falain, amelyek közül sokat a páros "egyedül", mindenféle biztonsági felszerelés nélkül mászott meg.
#5

dráma | vígjáték

Netflix

Mia Polancót, aki az anorexiával folytatott hosszas küzdelem után kikerül a kórházból, bántja a tudat, hogy mennyi mindenből kimaradt, ezért egy bakancslistát állít össze... több»

Amikor a 16 éves Mia étkezési zavarát leküzdve hosszas felépülés után hazatér, visszazökken a hatodik osztály kaotikus világába, és azt tapasztalja, hogy barátai nélküle folytatják a tinédzseréletet. A folyamatosan változó bakancslistával, három legjobb barátnővel és egy új, nagy szerelemmel együtt Mia fejest ugrik a randizás, a bulik és az első csókok világába, és hamarosan rájön, hogy az életben nem minden tervezhető.
#4

misztikus | thriller | vígjáték

Netflix

Olivia Uriarte egy nő, aki nemrég vált el ötödik férjétől, és teljesen tönkrement. Olivia meg akarja akadályozni a közelgő hanyatlást, és részletes tervet eszel ki az... több»

A milliomosnő Olivia titokzatos meghívást küld féltestvérének, Agathának és egy csapat régi ismerősének egy hétvégére a jachtjára, ahol felfedezik a meghívás valódi indítékát. Egy váratlan haláleset után egy újonc rendőr segítségével Agatha megpróbálja kideríteni, hogy ez csupán egy baleset, vagy egy jól kidolgozott bosszúterv volt-e. Mindenki gyanúsított: Carlos (a volt férj), Cary (egy színész), Sonia (a volt barátnő), Doña Cristina (a házvezetőnő), Figue (az orvos), sőt még Naram (a jógaoktató) is.
#3

56 A balerina  (2023)

(9)

akció | thriller

Netflix

A legjobb barátja elvesztését gyászolva, akit nem tudott megvédeni, egy volt testőr elindul, hogy teljesítse kedves barátja utolsó kívánságát: édes bosszút álljon. több»

Az akcióthrillerben egy testőr szent bosszút esküszik és levadássza azt, aki felelős volt egy közeli barátja haláláért.
#2

68 Mindent szabad  (2023)

(11)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»

Amikor egy sikeres pénzügyi cégnél szóba kerül egy áhított előléptetés, a szerelmesek, Emily (Phoebe Dynevor) és Luke (Alden Ehrenreich) közötti, egykor támogató beszélgetés kezd baljóslatúvá válni. Ahogy kapcsolatukban visszavonhatatlanul megváltozik a hatalmi dinamika, a párnak szembe kell néznie a siker valódi árával és az ambíció idegesítő korlátaival. Az író-rendező Chloe Domont játékfilmes debütálásában feszes párkapcsolati thrillert sző, amely a nemek közötti romboló dinamikát veszi szemügyre, amely a partnereket egymás ellen uszítja egy olyan világban, amely gyorsabban változik, mint ahogy a szabályok lépést tudnának tartani vele.
#1

83 Lupin - 3. évad  (2023)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt,... több»

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A szenvedést, amit miatta elszenvednek, Assane nem bírja tovább, és úgy dönt, hogy visszatér Párizsba, hogy őrült ajánlatot tegyen nekik: hagyják el Franciaországot, és kezdjenek máshol új életet. De a múlt szellemei sosem járnak messze, és egy váratlan visszatérés a feje tetejére állítja a terveit.