Újdonságok a Netflixen: 8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 8-14)

Folytatódik az augusztus, és vele együtt a premierdömping a Netflix jóvoltából. A következő héten is megtalálhatjátok a kínálatban, ami a leginkább megfelel az ízléseteknek - lesz többek között sci-fi, fantasy, krimi, musical, valamint ismert és bevált sorozatok új évadai is érkeznek. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen a megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#8

akció | sci-fi | vígjáték

Netflix

Történet három barátról, akiknek feladata, hogy megmentsék bányavállalatukat a pusztítástól. Kik szeretnék tönkretenni őket? Természetesen idegenek az űrből. több»

Dél-Afrikából érkezik ez az érdekesnek tűnő és izgalmas sztorival rendelkező sci-fi, amiben három jóbarát együtt küzd az űrből érkező ellenségekkel, hogy megmentsék a vállalatukat.
#7

dokumentum | krimi

Netflix

Argentína leghíresebb bankrablásának elkövetői leleplező interjúkon keresztül részletezik, hogyan - és miért - hajtották végre a 2006-os látványos akciót. több»

Rendező: Matías Gueilburt
Szereplők: Belen Enguidanos
A dokumentumfilm egy 2006-ban elkövetett rablás eseményeit dolgozza fel és mutatja be részletesen. A bűntény gyorsan hírhedtté vált Argentínában, és most az elkövetők, nyomozók és szemtanúk segítségével ismerhetjük meg a teljes képet.
#6

NA A mintacsalád  (2022)

(1)

dráma | krimi

Netflix

Egy szegény professzor a véletlen folytán pénzt lop egy kartelltől. Ezt követően nincs más választása, mint drogfutárkodni, hogy megmentse működésképtelen családját. több»

A mintacsalád egy hétköznapi emberről, Dong-ha-ról (Jung woo) szól, aki a csőd és a válás szélén állva véletlenül felfedez egy autót, amelyben rengeteg pénz van. Akaratlanul összetűzésbe keveredik Gwang-cheollal (Park Hee-soon), a drogbanda második emberével, aki nyomást gyakorol rá, hogy fizesse vissza a pénzt, amit elvett. Dong-ha ezután versenyt fut az idővel, és próbálja megvédeni családját.
#5

dráma | vígjáték

Netflix

Miután végre búcsút mondtak a szingli életnek, Devi és barátai felfedezik, hogy a kapcsolatok magába forduló és zűrzavaros életet jelentenek. több»

Mindy Kaling sorozata csendben a Netflix egyik legjobb komédiájává vált, és augusztusban végre visszatér a harmadik évaddal. A jó/rossz hír a sorozat rajongóinak, hogy a negyedik évad is már biztosan érkezik, viszont az lesz az utolsó. Az Én még sosem... 4. évada 2023-ban jön majd a Netflixre.
#4

67 13: The Musical  (2022)

(1)

családi | musical | vígjáték

Netflix

Szülei válása után Evan Goldman New Yorkból egy kisvárosba költözik. Ahogy közeledik a 13. születésnapja, el kell sajátítania új iskolája bonyolult társadalmi köreit, és... több»

A Netflix eddigi egyik legnagyobb musicalje, a 13: The Musical augusztusban kerül bemutatásra. A film Jason Robert Brown és Dan Elish színpadi előadásán alapul, és egy fiatal fiúról szól, aki New Yorkból egy indianai kisvárosba költözik. Josh Peck vezeti a szereposztást, a főszerepekben pedig Rhea Perlman, Debra Messing és Peter Hermann látható.
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

Eljött az idő, hogy a bátor harcosok legyőzzék a legyőzhetetlen ellenséget. Vajon egy végső áldozat helyreállíthatja-e a tartós békét a világban? több»

A Netflix 2022-es Geeked Week című rendezvényén jelentették be, hogy a DOTA: A sárkány vére harmadik évada 2022 augusztusában érkezik. A történet folytatja Davion és társai útját, akik megpróbálják megszabadítani a világot a sárkányoktól, hogy biztonságosabbá tegyék azt.
#2

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

Netflix

A Locke család újabb varázskulcsokat fedez fel a házban, miközben egy új, a korábbiaknál is veszélyesebb fenyegetés leselkedik Mathesonra. több»

A Joe Hill képregényéből adaptált Kulcs a zárját két remek évadon van túl, most augusztusban pedig a harmadik és egyben utolsó évaddal zárul. Még több varázslatos kulcsra számíthatunk, valamint arra, hogy Locke-éknak szembe kell nézniük az eddigi legsúlyosabb fenyegetéssel.
#1

62 Nappali műszak  (2022)

(12) (6)

akció | fantasy | vígjáték

Netflix

Egy keményen dolgozó, munkás apuka története, aki csak jó életet akar biztosítani a gyors észjárású 8 éves lányának. San Fernandóban végzett medencetisztítói munkája csak... több»

J.J. Perry rendezi ezt az új akció-fantasy vígjátékot Jamie Foxx és Dave Franco főszereplésével. Íme, mire számíthatsz a filmtől: "Egy keményen dolgozó, munkás apuka története, aki csak jó életet akar biztosítani tehetséges lányának. Viszont a San Fernando Valley-i medencetisztító munkája csak álca az igazi bevételi forrásának: a vámpírvadászok nemzetközi szövetségének tagjaként a vérszívókra vadászik és gyilkolja őket."