Újdonságok a Netflixen februárban: 9 kiemelt új és visszatérő sorozat, amit érdemes lesz nézned

A héten máris ránk köszönt az év második hónapja!

Ebből az apropóból újabb listába szedtük a február elején érkező Netflix sorozatokat, melyeket érdemes lehet felvenni a #mitnézzünk listáinkra.

Jönnek újdonságok és visszatérnek kedvencek!

Ha pedig van Netflix előfizetésed, elég csak adott sorozat mafab adatlapján található Netflix ikonra kattintanod és már indulhat is a lejátszás!

#9

67 Gyilkos paradoxon  (2024)

(1)

thriller | vígjáték

Netflix

Amikor az egyik véletlen gyilkosság egy másikhoz vezet, egy átlagos egyetemista egy végtelen macska-egér hajszában találja magát egy ravasz nyomozóval. több»

Egy hétköznapi ember, aki történetesen sorozatgyilkossá vált, és egy könyörtelen nyomozó, aki el akarja kapni. Ez a februárban érkező egyik legújabb dél-koreai sorozat rövidke összefoglalója. Mivel a Dél-Koreából érkező történetek az utóbbi években elég magas színvonalon mozogtak, ettől a sorozattól is sokat várhatunk. Hamarosan kiderül, megfelel-e a várakozásainknak.
#8

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

A négy nemzet egykor harmóniában élt, és az Avatár, mind a négy elem ura, fenntartotta a békét közöttük. De minden megváltozott, amikor a Tűz Nemzet megtámadta és kiirtotta a Levegő Nomádokat, ami az első lépés volt a tűzhajlítók részéről a világ meghódítása felé. Mivel az Avatár jelenlegi inkarnációja még nem jelent meg, a világ elvesztette a reményt. De mint fény a sötétségben, a remény felcsillan, amikor Aang (Gordon Cormier), egy fiatal légnomád felébred, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, mint a következő Avatár. Újdonsült barátaival, Sokkával (Ian Ousley) és Katarával (Kiawentiio), testvéreivel és a Déli Víz Törzs tagjaival együtt Aang egy fantasztikus, akciódús küldetésre indul, hogy megmentse a világot és visszavágjon a Tűzúr Ozainak (Daniel Dae Kim). A sorozat a Nickelodeon díjnyertes és kedvelt animációs sorozatának élőszereplős újragondolása.
#7

zenés

Netflix

Az zenei versenyműsorban Fabri Fibra, Geolier és Rose Villain Róma, Nápoly és Milánó utcáit járják, hogy megtalálják a következő olasz rap szupersztárt. több»

Rendező: Alessio Muzi
Szereplők: Fabri Fibra, Geolier, Rose Villain
A 8 epizódból álló műsor, amely 2024-ben lesz elérhető kizárólag a Netflixen, Fabri Fibra, Geolier és Rose Villain útját követi a következő generáció legnagyobb tehetségének felkutatásában, az olasz rap legreprezentatívabb városaiból - Rómából, Nápolyból és Milánóból - kiindulva. A verseny során a fiatal rapperek freestyle-tudásukkal, rapcsatákkal és eredeti dalok készítésével bizonyíthatnak, hogy valóra váltsák álmaikat. A műsor során a három zsűritaghoz csatlakozik az olasz rapszcéna legfontosabb képviselői, akik segítenek meghatározni a verseny kimenetelét.
#6

romantikus | valóságshow

Netflix

Egy társadalmi kísérlet, ahol szingli férfiak és nők keresik a szerelmet, és a személyesen találkozás előtt eljegyzik egymást. A házigazdák: Nick és Vanessa Lachey. több»

A sikeres valóságshow-sorozat hatodik évaddal tér vissza, és új szingliket követ az észak-karolinai Charlotte-ból - akik mind készen állnak arra, hogy átvágjanak a modern randizás útvesztőin, és hiteles kapcsolatokat alakítsanak ki - látatlanban. Ebben az évadban a szinglik mély kapcsolatokat alakítanak ki, megalapozva ezzel egy váratlan utazást, amely tele van fordulatokkal és sokkoló felfedezésekkel, amelyek minden kapcsolatot próbára tesznek, még jóval azután is, hogy a résztvevők elhagyják a kapszulákat, hogy a való világba lépjenek. A sorozat 12 epizódból áll, az epizódok egyenként 60 percesek.
#5

dráma | krimi | misztikus

Netflix

A harmadik testvér után kutatva Veronica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jeronimóval, a milliomos lótenyésztővel és... több»

Ki az a Doúm? Ez a kérdés vezérli a Jó reggelt, Veronica harmadik és egyben utolsó évadát. A harmadik testvér után kutatva Veronica az árvaházban nyomoz, ahol Brandão és Matias nevelkedett. Egy kisvárosban találkozik Jeronimóval, a milliomos lótenyésztővel és édesanyjával, Dianával, egy gyönyörű és titokzatos nővel, aki titkokat őriz a hely hátborzongató múltjáról. Amikor azonban a maffia veszélybe sodorja Vero családját, a lánynak versenyt kell futnia az idővel. Mivel nincs kiút, mindent kockára tesz egy veszélyes hajszában, amelyből talán nem kerül ki élve. A Jó reggelt, Veronica utolsó évada február 14-én érkezik.
#4

életrajzi | vígjáték

Netflix

Vince Staples valódi életén alapuló fikcionalizált sorozat, amiben nyomon követhetjük rapper és színészi karrierjét. több»

Ki az a Vince Staples? Nos, ez egy trükkös kérdés. Elég híres, de mégsem az. Elég gazdag, de nem az. És egyfajta bűnöző is. Kövesd őt a mindennapi kalandjain, ahol minden, ami elromolhat, általában el is romlik. Nézd meg a Vince Staples fejéből kipattant és Kenya Barris producer által megvalósított szatirikus történetekből álló limitált sorozatot, amelyet Staples, Ian Edelman és Maurice Williams alkotott.
#3

71 Egy nap  (2024)

(7)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»

Az Egy nap Emma Morley és Dexter Mayhew történetét meséli el, akik 1988. július 15-én, az érettségi estéjén beszélgetnek először egymással. Másnap reggel elválnak útjaik, de vajon hol lesznek ezen az egy hétköznapi napon a következő évben, majd az azt követő évben, és minden további évben? Minden egyes epizódban Dex és Em egy évvel idősebb és ezen a bizonyos napon találja magát újra meg újra. Az Egy nap egy évtizedeken átívelő szerelmi történet, amely David Nicholls világsikerű bestsellere alapján készült.
#2

dokumentum

Netflix

A híveivel, kritikusaival és magával Raëllel készített interjúkat tartalmazó dokumentumfilm azt követi nyomon, hogyan vált egy ufó-ihletésű vallás ellentmondásos szektává. több»

A követőivel, kritikusaival és magával Raël-lel készített interjúkkal ez a dokumentumfilm azt követi nyomon, hogyan vált egy UFO-ihlette vallás ellentmondásos szektává.
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A részmunkaidős vlogger Chu Ai arra használja a csatornáját, hogy őszintén beszéljen a szexről. A való életben azonban sokkal kényesebbnek találja ezt a témát. több»

Chu Ai egy szexuális felvilágosító közösségi médiacsatornát vezet. A "szeretkezz, ne szerelembe ess" mantráját követve, a lány a szerelemmel kapcsolatos szkepticizmusát is osztó Ping-ke-vel (Kai Ko) való baráti kapcsolatán keresztül igyekszik megküzdeni szorongásaival. A sorozat azt vizsgálja, hogy Chu-ai megtalálja-e a lehető legteljesebb önmegismeréshez vezető utat, vágyai kielégítésének módját és képes-e elsajátítani egy tartalmas kapcsolat kialakításához szükséges készségeket.