Kereken 25 éve annak, hogy a mozikba került a Két tűz között, amely alighanem Arnold Schwarzenegger egyik legsikeresebb akció-vígjátéka a kilencvenes évekből.

A film receptje egészen egyszerű: Harry Tasker az Omega csoport ügynökének egyre nagyobb gondot okoz kettős élete. Harry családja úgy hiszi, hogy a férfi egyszerű számítógépes szakemberként dolgozik. A helyzet azonban akkor válik igazán élessé, amikor egy terroristacsoport elrabolja Harry lányát (Eliza Dushku), így rövidesen a kilétét is kénytelen felfedni felesége (Jamie Lee Curtis) előtt. Az asszony azonban sokkal rátermettebb, mint azt Harry gondolná, így együtt veszik fel a harcot a gonosztevőkkel szemben.

Még idén májusban röppentek fel a hírek azzal kapcsolatban, hogy a hamarosan induló Disney+ streaming szolgáltatón elérhető lesz a film sorozatváltozata, az azonban egyelőre még ködös, hogy Schwarzenegger és Curtis visszatér-e, ha csak egy kisebb cameo erejéig is a szériában.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Together again for the first time. @schwarzenegger You still take my breath away! Older, wiser but still our essential selves. Learning, loving and laughing all the way! #harryandhelen #borisanddoris

Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) által megosztott bejegyzés,

Júl 28., 2019, időpont: 3:00 (PDT időzóna szerint)

Mindenesetre a páros egy fotó erejéig összeállt, amelyet Curtis tett közzé a saját instagram profilján. „Még mindig eláll tőled a lélegzetem. Kicsit idősebben, bölcsebben, de még mindig önmagunk vagyunk” – írja a színésznő.

Nem az egyetlen nagy találkozás idén Arnie részéről, hiszen idén, október 31-én érkezik a Terminator: Sötét végzet, amelyben újra Linda Hamiltonnal láthatjuk együtt a színészt.