Ismét együtt voltak a Vissza a jövőbe sztárjai, amelyről néhány szívmelengető fotó is készült, amelyeket fenti galériánkban meg is tekinthettek.

A képeket maga Lea Thompson színésznő osztotta meg az Instagramon, amelyeken Michael J. Fox, Christopher Lloyd és Thomas F. Wilson is együtt láthatók. “Vao, őszintén szólva ma egyszerűen csodálatosan éreztem magam a Vissza a jövőbe-családommal” - írja a színésznő a fotók mellett.

A franchise színésze egy rajongói találkozón jöttek újra össze, korábban Fox és Llyod a New York-i Comic-Conon szerepeltek együtt, amely során néhány régi érzelmes elméket is megosztottak a közönséggel.

A beszélgetés során szinte elkerülhetetlenül felmerült Michael J. Fox betegsége, akit a kilencvenes évek elején diagnosztizáltak Parkinson-kórral. A színész az elmúlt évtizedekben rengeteget tett a betegség gyógyításának kutatásáért, így az általa létrehozott alapítvány mindeddig közel 1 milliárd dollárt gyűjtött össze erre a célra.

kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A fiatal Marty McFlynak, mint minden átlagos tinédzsernek, átlagos gondjai vannak a mindennakpokban. Egyvalami azonban megkülönbözteti őt a többiektől. Egyik legjobb barátja, Doki... több»