Szívmelengető szavakkal idézte fel Michael J. Fox a 30 éves barátságát Christopher Lloyddal

A Vissza a jövőbe sztárjai, Michael J. Fox és Christopher Lloyd tavaly októberben szerepeltek együtt a New York-i Comic Conon, amely során számos érzelmes pillanatot osztottak meg a közönséggel.

“Chris egy nagyszerű srác. Nagyon titokzatos. Beletelt néhány filmbe, mire megismertem őt. A harmadik filmre olyan kapcsolatot sikerült kialakítani, amilyen az előzőeknél nem volt meg. Rájöttem, hogy mennyire nagyon is szereti a színészetet” - mondta Fox.

“Ezt korábban sosem értettem. Leülni és beszélgetni a színészetről, Shakespeare-ről és a Lear királyról... Ez a fickó el tudja játszani Lear királyt! Az emberek nem ezt várják tőle. Tele van meglepetésekkel” - tette hozzá a Fox.

“Két másodperc alatt el tud mesélni egy filmnyi történetet, és te megérted. Nekünk, átlagos színészeknek órákat kell kitölteni, hogy az információt átadjuk. Chris zseniális ebben. A film iránti szeretete és a színészi lét iránti szeretete... Ő nem csak egy őrült fickó, hanem egy művész” - mondta a Vissza a jövőbe sztárja.

Michael J. Fox legutóbb az idei Sundance Filmfesztiválon jelent meg, amelyen a Still: A Michael J. Fox Movie című dokumentumfilmjét mutatta be, amely a Parkinson-kórral való küzdelmeit tárja fel. 

“Nem akartam Parkinson-filmet készíteni. Nem akartam egy betegségről szóló filmet csinálni. Ez az életről szól. Ez a film egy vad életről szól, egy hihetetlen hullámvasútról és egy 1980-as évekbeli hollywoodi filmsztárról” - nyilatkozta a film rendezője, Davis Guggenheim.

kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A fiatal Marty McFlynak, mint minden átlagos tinédzsernek, átlagos gondjai vannak a mindennakpokban. Egyvalami azonban megkülönbözteti őt a többiektől. Egyik legjobb barátja, Doki... több»