A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi gárdája hét színésszel bővül visszatérő szerepekben.

Gabriel Akuwudike (Ridley Road), Yasen Atour (Vaják), Ben Daniels (A korona), Amelia Kenworthy, Nia Towle és Nicholas Woodeson mind új szerepekben csatlakoztak a sorozathoz, bár a karakterek pontos részleteit még titokban tartják.

Ezen kívül Joseph Mawle (Nyolcadik érzék vagy a Trónok harca Benjen bácsija) a 2. évadban már nem fogja játszani az ork vezért, Adart, helyette Sam Hazeldine (Birmingham bandája) lép a szerepbe. Az epikus fantasy-sorozat második évadának forgatása jelenleg is zajlik az Egyesült Királyságban.

"A premierje óta A Gyűrűk Ura elhozta Tolkien csodálatos Középfölde varázslatát és csodáját" - mondta Vernon Sanders, az Amazon Studios globális televíziózásért felelős vezetője - "Az első trilógia a mai napig a Prime Video legnépszerűbb eredeti sorozata minden régióban, és világszerte több mint 100 millióan látták, ez egy igazán globális siker, amely az erőteljes történetmesélés univerzális természetéről szól. Üdvözöljük ezeket a csodálatos színészeket a 'közösségünkben', és alig várjuk, hogy a második évadban még több hihetetlen második korszakos történetet mesélhessünk el."

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»