Erős napot zárt a Disney kedden: friss fotók, új jelenetsorok és poszter is érkezett a hamarosan debütáló Star Wars: Skywalker kora-hoz.

Már csak hetek kérdése, és megérkezik a mozikba a Skywalker saga nagy fináléja, a Star Wars IX, így a film marketingkampánya is lassacskán ráfordul célegyenesre.

Tegnap késő délutántól gyakorlatilag záporoztak az új anyagok a filmmel kapcsolatban, a friss jelenetfotókat és az új, kimondottan erős posztert a fenti galériában, míg az eddig nem látott képsorokat is tartalmazó tévészpotot idelent nézhetitek meg.

A Star Wars IX premierjét érthető okokból hatalmas várakozások előzik meg, az amerikai előzetes jegyeladások sorra döntik a rekordokat, az első napon több jegyet értékesítettek a filmre, mint bármelyik eddigi Star Wars-produkcióra.

A J.J. Abrams rendezésében, Daisy RidleyMark HamillCarrie FisherDomhnall GleesonAdam DriverOscar IsaacJohn Boyega és Lupita Nyong'o főszereplésével készülő Star Wars: Skywalker kora december 19-től látható a magyarországi mozikban.