Henry Cavill küzdött a könnyeivel, amikor a hétvégén végső búcsút vett színésztársaitól a #Tudum Netflix rednezvényen.

A színész egy brazíliai Netflix-rendezvényen beszélt, és három színésztársától, Freya Allantól, Anya Chalotrától és Joey Bateytől búcsúzott.

Az acélember sztárja így fogalmazott: "Nagyon köszönöm mindenkinek. Köszönöm. Érzem a szereteteteket, és én is szeretlek titeket. Csodálatos, hogy itt lehetek." - mondta a rajongókhoz fordulva, majd így folytatta:

"Igazából a színésztársaimról szeretnék itt beszélni, mert nagy öröm és megtiszteltetés volt veletek együtt dolgozni. Annyi árnyalatot és részletet hoztatok ezekbe a karakterekbe, amelyeket gyakran fenyegeti a túlzott leegyszerűsítés veszélye, és amit a karakterekkel tettetek, az munkával, gondoskodással és erőfeszítéssel járt."

Henry a továbbiakban elmondta a triónak, hogy a velük való munka "a legnagyobb öröm" volt. Végezetül pedig így zárta: "Szóval, [csak] azt akarom mondani, hogy hiányozni fogtok. Nagyon fogtok hiányozni!"

A harmadik évad Cavill utolsója a címszereplő vajákként, mielőtt Liam Hemsworth átveszi a főszerepet a negyedik évadban.

A kultikussá vált sorozat egy mutálódott szörny- és boszorkányvadász útját követi, aki mitikus tájakon utazik keresztül, hogy természetfeletti szörnyeket öljön meg. Az eddig Henry által alakított Geralt egyike a kontinensen megmaradt kevés boszorkánymesternek.

A legújabb trailer egy hangfelvétellel kezdődik, melyben Geralt azt mondja: "A semlegesség, nem segít abban, hogy szobrot kapj, de abban biztosan segít, hogy életben maradj".

A vajákot a lóháton utazó Yennefer (Anya Chalotra), és Ciri (Freya Allan) karaktereivel együtt láthatjuk, ahogy alkalmazkodnak az új, közös életükhöz, mint egy család. A trió kopár tájakon keresztül utazik, miközben gyengéd pillanatokban, merész kardpárbajokban és veszélyes akadályok legyőzésében osztoznak.

Joey Batey visszatér Jaskier szerepében, Royce Pierresont újra láthatjuk, mint Istredd, Anna Shaffert, mint Triss és Kim Bodnia is visszatér Vesemir szerepében.