Hosszú ideje pletykálják, hogy Zack Snydernek van egy saját változata Az Igazság Ligájából (ami állítólag sokkal jobb, mint a mozikba került változat), Kevin Smith pedig most megerősítette az eddigi híreszteléseket.

Bár Snyder egy családi nem tudta befejezni Az Igazság Ligáját, a film premierje óta visszatérő téma, hogy rendelkezik-e a rendező egy saját változattal. Nos, a Jay és Néma Bob Reboot rendezője és sztárja, Kevin Smith szerint nagyon is, bár van egy kis csavar a dologban. 

A színész-direktor a CinemaBlendnek adott interjút a közelmúltban, melyben elmondta, hogy bár ő maga nem látta a szóban forgó Snyder Cut-ot, de biztos kézből tudja, hogy nem csak pletyka a dolog. A helyzetet némileg árnyalja, hogy még a szóban forgó változat sem egy kész egész, legalábbis abban az értelemben biztosan nem, hogy az alapanyagnak Snyder továbbra sem készítette el a végleges vágágást. 

A rajongók mindenesetre továbbra is követelik a Warnertől, hogy hozzák nyilvánosságra Snyder saját verzióját, de erre vonatkozóan a stúdió továbbra is hallgat.