Van stáblista utáni jelenet a Mátrix 4 végén?

Néhány nap múlva érkezik a hazai mozikba a Mátrix: Feltámadások, amelynek érdemes lesz kivárni a stáblista utáni jelenetét.

Ezen a ponton szeretnénk is felhívni a figyelmet arra, hogy bár alábbi cikkünk nem tartalmaz tényleges cselekményleírást a Mátrix negyedik részével kapcsolatban, mindenesetre az már most biztosan tudható a kiszivárgott információk alapján, hogy miről is szól a film stáblista utáni jelenete, amelyet lentebb részletesen ismertetünk is. Aki tehát erről sem szeretne egyelőre tudni, tegye el későbbre ezt a cikkünket.

Persze nem ez az első alkalom, hogy Lana Wachowski és csapata egy kis meglepetéssel élt a rajongók számára, annak idején az Újratöltve stáblista utáni jelenetében került bejelentésre, hogy a trilógiát lezáró harmadik rész, a Forradalmak is hamarosan megjelenik.

Az alkotók ezúttal könnyedebb hangvételű bejátszással készülnek, a néhány másodperces videóban tulajdonképpen maga a rendező és a videójáték készítőinek heves vitájának lehetünk szemtanúi, amint épp azt próbálják eldönteni, miként leheljenek új életet a franchichise-ba.

Ekkor jön az ötlet: az egyik tervező felemeli a mobiltelefonját, majd azt javasolja, hogy olyasvalamivel szólítsák meg a közönséget, amelynek gyakorlatilag egyre többen megszállottjai napjainkban, mégpedig a cicás videóknak, ebből kifolyólag pedig a produkció kapja a “Catrix” címet.

Nem is kívánunk ehhez bővebb kommentárt kifejteni, a legelszántabb rajongóknak egész biztosan bejön majd ez a kis bejátszás, december 23-án érkezik tehát a Mátrix: Feltámadások!

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»