Véget ért az Annabelle 3 forgatása

Justin Lubin fotós legutóbb az Annabelle 3 forgatásán dolgozott, és most Instagramján osztotta meg a hírt, miszerint a stáb végre befejezte az októberben kezdődött forgatást, és annak rendje és módja szerint átpasszolták az anyagot az utómunkáért felelős stábnak. A film jövő nyáron kerül majd a mozikba, így viszonylag gyorsan kell majd dolgozniuk.

A fotón a Föld legkellemetlenebb babája tartja a kezében a csapót, amin jól olvasható a felirat, hogy That’s a wrap! – vagyis hogy kész a forgatás, illetve a rendező, Gary Dauberman, és az opertőr, Michael Burgess neve.

Daubermannak ez az első filmes debütálása rendezőként, holott nem számít kezdőnek a filmes szakmában, és a Démonok között-franchise alkotói között sem először bukkan fel a neve: eddig főként íróként tevékenykedett, ő jegyzi az Annabelle és az Annabelle 2: A teremtést, illetve ő írta az idén elkészült Az apáca című spin-offot is, ami ugyan a franchise többi részéhez képest elhasalt a kritikusok előtt, ez a közönséget nem zavarta. A film jelenleg 365 millió dolláros összbevételnél jár, amivel így a franchise legtöbbet hozó része lett, és amivel így az összes Démonok között-film teljes bevétele 1.5 milliárd dollár felett jár. Vagyis ez napjaink egyik legsikeresebb filmes univerzuma.

Nem lehet elítélni a stúdiót azért, hogy megpróbálja kihozni belőle a legtöbbet, és egyre több spin-offal és folytatással készül, az eredeti recept megtartásával. Az Annabelle 3 is kiváló példa erre – bár a film hivatalos történetéről még nem sokat tudunk -, a filmben ugyanis visszatér a két régi jó ismerős, a Patrick Wilson és Vera Farmiga alakította házaspár, ám kivételesen nem őket, hanem lányukat és nevelőnőjét (Mckenna GraceMadison Iseman) fogja terrorizálni a címszereplő játék.

A stúdió a San Diego-i Comic Conon azt nyilatkozta a filmről, hogy olyan lesz, mint az Éjszaka a múzeumban, csak horror-változatban, ami igen izgalmas kiindulási alapnak tűnik.

Mivel a forgatásnak vége, a film pedig nagyjából fél év múlva kerül a mozikba, hamarosan számíthatunk hivatalos és friss képekre, szinopszisra, ne adj’ isten egy trailerre is a stúdiótól.

Addig érjük be a frissen megosztott képpel:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

That’s a wrap on Annabelle 3!! What a great cast and crew!! #instafollow #horror #horrorfilm #comingsoon

Justin Lubin, SMPSP (@justin_lubin) által megosztott bejegyzés,

Dec 13., 2018, időpont: 9:22 (PST időzóna szerint)