Miután hivatalossá vált a hír, hogy a Marvel és a Sony befejezte a közös együttműködést, számos találgatás felmerült azzal kapcsolatban, hogy Pókember feltűnik-e még a Marvel filmes univerzumában.

Az üggyel kapcsolatban számos megszólalás és nyilatkoztat napvilágot látott, Peter Parkert alakító Tom Holland azonban csupán a napokban törte meg a hallgatást. „Tulajdonképpen 5 nagyszerű filmet készítettünk, életem legcsodálatosabb 5 évéről van szó. Nem tudom, hogy mit tartogat a jövő, de annyit elárulhatok, hogy továbbra is én alakítom Pókembert. A karaker jövője kicsit másképp alakul, de ugyanolyan fantasztikus lesz majd” – nyilatkozta a fiatal színész az Entertainment Weekly magazinnak.

Kevin Feige igyekszik minél pozitívabban értékelni a két stúdió közös munkáját az elmúlt évből. A Marvel elnöke szerint az, hogy elkészült két önálló és három Bosszúállók film Pókemberrel valami olyasmi, amit legmerészebb álmaiban sem mert korában elképzelni. „Tudtuk, hogy véges az időnk, hogy mindezt megcsináljuk, de azt a történetet, amit el szerettünk volna mesélni, elmeséltük.”

A korábbi történések hozadékához tartozik ráadásul, hogy Holland elmondása szerint Pókember és a Tom Hardy-féle Venom sajnos nem kerülnek majd egy közös produkcióba sem a Sony gyártásában.