Végre Chris Rock is megszólalt Will Smith pofonja kapcsán

Rég volt annyira emlékezetes Oscar-gála mint az idei. De sajnos az idei is egy botrány miatt égett bele emberek millióinak az emlékezetében. Mint ismert, Will Smith nem tűrte, hogy a műsorvezető Chris Rock a felesége betegségből fakadó kopaszságával viccelődjön, ezért élő egyenes adásban pofon vágta a komikust.

Mindennek már négy hónapja, de Chris Rock érdemben csak most beszélt a dologról először. A komikus rögtön a gála után országos turnéra indult, ám annak első bostoni állomásán mindjárt leszögezte, hogy aki a pofonról szeretne hallani a műsorában, az csalódni fog. De akkor azt is megígérte, ha feldolgozta a történteket, akkor beszélni is fog róluk.

Nos úgy tűnik, hogy ennek most jött el az ideje, ugyanis Chris Rock az egyik műsorában felelevenített az Oscar-gálán történteket. De tette ezt a rá jellemző stílusban, vagyis elpoénkodta. Mint mondta, „aki azt állítja, hogy a szavak fájnak, azt még sosem vágták pofán”.

Majd hozzátette, hogy nem érzi magát áldozatnak. Olyannyira nem, hogy bár mocskosul fájt neki, amit kapott, de lerázta magáról és másnap már ment is dolgozni tovább. Nem ment el a kórházba, hogy ragtapaszt kérjen.

Sokkal közelebb nem kerültünk tehát ahhoz, hogy Chris Rock valójában miként élte meg azt az estét, de talán később majd komolyan is beszélni fog róla.