Végre jön a Szemfényvesztők 3, de nem mindenki tér vissza

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, de már hét év telt el a Szemfényvesztők 2 óta, most azonban egyre nagyobb a remény arra, hogy elkészül a harmadik rész.

A héten vette kezdetét ugyanis az American Film Market, ahol a Lionsgate előre bejelentett projektjei között bizony ott szerepel a Szemfényvesztők 3 is. A stúdió már azt is bejelentette, hogy a forgatóköynvet Michael Lesslie fejleszti, aki egyébként  Eric Warren Singert váltja ebben a pozícióban.

Ami ennél is izgalmasabb, hogy Ruben Fleischer továbbra is jelen van a projektnél, mindemellett Jesse Eisenberg, Woody Harrelson és Morgan Freeman visszatérését is megerősítették.

Mark Ruffalo neve azonban egyelőre hiányzik a szereplőgárdából, egyelőre pedig nincs semmilyen hivatalos információ arra vonatkozóan, sikerül-e majd szerződtetni őt, hiszen az MCU-ban való szerepvállalása óta jelentősen többe kerül.

Minthogy Michael Caine hivatalosan is visszavonult a színészettől, így valószínúsíthető, hogy ő sem tér vissza a harmadik felvonásban. Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, amely várhatóan 2025-ben kerül majd a mozikba.

akció | kaland | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

A Szemfényvesztők 2 története egy évvel azt követően azt követően veszi fel a fonalat, hogy hőseink sikeresen kijátszották az FBI-t, és a maguk oldalára állították a... több»