Ahogy arról az elmúlt napokban már beszámoltunk, lezárult a készülő Superman: Legacy castingja, amely során Clark Kent és Lois Lane szerepére keresték az ideális jelölteket.

Nem is szeretnénk húzni az időt, a James Gunn rendezésében készülő produkcióban A politikus és a Kártyavár sztárja, David Corenswet (galériánkban) lesz az, aki a DC ikonikus hősét, Superman fiatal énjét alakítja majd, ezzel pedig egyúttal Henry Cavilltől veszi át a stafétát.

Lois Lane-t Rachel Brosnahan (galériánkban) formálja majd meg, aki korábban olyan nagysikerű sorozatokban szerepelt, mint az Orange Is the New Black és a Feketelista. A jelenleg is zajló írósztrájk miatt egyelőre kérdéses, mikor is kezdődhet a forgatás, annyi bizonyos azonban, hogy James Gunn mindenképp bizonyítani akar majd ezzel a filmmel, hiszen a tervek szerint a Superman: Legacy új alapokra helyezi majd a DC filmes univerzumát.

“Szeretem az olyan szuperhősfilmeket, amelyek nagyon komolyak, és azokat is, amelyek nagyon komikusak. Szeretem azokat, amelyekben egy gyilkosság megoldásáról van szó, ami persze szintén szuperhősökkel történik” - mondta Gunn egy korábbi interjúban, aki azt is hozzátette, hogy az új Superman könnyedebb hangvételű lesz.