Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
90

Kártyavár (2013)

House of Cards
Filmadatlap
 
94
Szereplők
26
Vélemények
350
Képek
11
Videók
Kártyavár
 
imreacs82   2019. 09. 23.

legújabb vélemény

Nagyon szeretem Kevin Spaceyt és Neve Campbellt. Minden filmjükkel maradandót alkotnak. Bátran ajánlom mindenkinek aki kedveli ezt a "műfajt". Klassz film.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Nagyon érdekes történetet feldolgozó sorozat, benne egy-két emlékezetes alakítással. Egy kicsit vontatott.


 
Deku   2017. 08. 19.

Nagyszerű sorozat ez és Kevin Spacey itt is megmutatja, milyen tehetséges is tud lenni. Karaktere nagyszerűen és persze látványosan fejlődik ami izgalmasabbá teszi a történéseket.

 
GedyPapa   2017. 09. 21.

Zseniális sorozat, ami igazán megmutatja a politika minden visszásságát és minden háttérelemét, igaz eléggé sarkítva. Kevin Spacey szinte lubickol a szerepében. Igaz, hogy az eleddig utolsó 5. évad nekem nem volt annyira bejövős, de az első 4 mindenért kárpótolt.

 
Edii   2015. 09. 16.

Nagyon jó kis sorozat, de nálam csak négy csillag, mivel nem igazán tetszik Spacey kibeszélése a nézőnek, nem a ténnyel van gondom, hanem azzal, ahogy megvalósítják.

Robin Wright
Robin Wright
Robin Wright
 
Egy elképesztő aprólékossággal és ötletességgel felépített forgatókönyvről beszélhetünk, amelyhez hasonlót nehéz találni a sorozatok között. több»
 
A második évad konklúziójaként csak annyit vontam le, a sorozat megváltozott, azonban most már kijelenthetem, kifejezetten hátrányára tette ezt. több»
 
A Kártyavár az a fajta politikai dráma, aminek a sztorija mellett a Watergate-ügy is képes eltörpülni. 8/10 több»
 

A sorozat összes részét a marylandi Joppa városka egyik raktár épületében forgatták, külső helyszínes jeleneteknél zöld hátteret használtak.

(LionelMessi10)
 

A 3. évadban az orosz elnök Viktor Petrov, V.P., mint Vladmir Putin.

(emesejuhasz)
 

A demokraták kék, a republikánusok pedig piros színű nyakkendőt viselnek.

(emesejuhasz)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.