Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Kártyavár (2013-2018)

House of Cards
Filmadatlap
 
94
Szereplők
27
Vélemények
350
Képek
11
Videók
Kártyavár

Galéria (350)

Robin Wright
Robin Wright
Robin Wright

Videók (11)

 
De Matt   2020. 07. 17.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó sorozat, ahol Kevin Spacey viszi a prímet. Különben több más színész is nagyszerűen teljesít. Nagy kár, hogy miután Spaceyt erővel kitessékelik a szerepből, a további részek elképesztően gyengévé sikerültek. Ami azonban érthető is.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

0

Nagyon érdekes történetet feldolgozó sorozat, benne egy-két emlékezetes alakítással. Egy kicsit vontatott.

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Nagyszerű sorozat ez és Kevin Spacey itt is megmutatja, milyen tehetséges is tud lenni. Karaktere nagyszerűen és persze látványosan fejlődik ami izgalmasabbá teszi a történéseket.

 
GedyPapa   2017. 09. 21.

0

Zseniális sorozat, ami igazán megmutatja a politika minden visszásságát és minden háttérelemét, igaz eléggé sarkítva. Kevin Spacey szinte lubickol a szerepében. Igaz, hogy az eleddig utolsó 5. évad nekem nem volt annyira bejövős, de az első 4 mindenért kárpótolt.

 
Edii   2015. 09. 16.

0

Nagyon jó kis sorozat, de nálam csak négy csillag, mivel nem igazán tetszik Spacey kibeszélése a nézőnek, nem a ténnyel van gondom, hanem azzal, ahogy megvalósítják.

 
Gigi   2017. 01. 15.

0

Zseniális film, Kevin Spacey nagy-nagy kedvenc, és itt is igaz, hogy már csak miatta is érdemes nézni a sorozatot. Egy percig sem kalandozik el a figyelmem, az első perctől az utolsóig figyelek, hogy ne mulasszak el egyetlenegy szót, gesztust, történést sem. Szuper sorozat, függőséget okoz.

 
Curacao86   2016. 09. 11.

0

Néha elgondolkodom, hogy ki a rosszabb - napjaink diktátorai vagy Francis J. Underwood! A válasz egyértelmű! :) Kevin Spacey (Francis J. Underwood) és Robin Wright (Claire Underwood)velejéig romlott, akik ha azt mondom, hogy szó szerint BÁRMIT, akárm... több»

 

A sorozat összes részét a marylandi Joppa városka egyik raktár épületében forgatták, külső helyszínes jeleneteknél zöld hátteret használtak.

(LionelMessi10)
 

A 3. évadban az orosz elnök Viktor Petrov, V.P., mint Vladmir Putin.

(emesejuhasz)
 

A demokraták kék, a republikánusok pedig piros színű nyakkendőt viselnek.

(emesejuhasz)
 

MInden évad elkészítése 100 millió dollárba kerül

(emesejuhasz)
 

A Netflix teljes alkotói szabadságot adott a széria készítőinek, így semmilyen mértékben nem szóltak bele a fejlesztés folyamatába. Mindössze egy fontos tényezőt határoztak meg: személyét.

(hp)
 
A Kártyavár az a fajta politikai dráma, aminek a sztorija mellett a Watergate-ügy is képes eltörpülni. 8/10 több»