Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
92

Kártyavár

(House of Cards)
Kártyavár
 
kabel  2015. 09. 13.

A Kártyavár, egy merész, sötét és félelmetesen érdekes karakterdráma. A sorozat atmoszférája zseniális, csakúgy mint a tökéletesen eltalált casting és karakterfejlődések. A második évad talán a legjobb eddig, mert végig összeszedett és karakterhű maradt. Sajnos a harmadik évad kicsit más atmoszférát hozott, ami kicsit levitte a sorozat szinvonalát, persze nem annyira, hogy csillagot levonhassunk. Egy egyszerű, teljes sorozatra fokuszáló kritikában nehéz kifejteni, mi lett annyira jó a Kártyavárban, de ha valamit ki kéne emelni, az Kevin Spacey és Robin Wright nagyszerű alakítása. A sorozat nem mindenkinek fog tetszeni, a tematikája és politikai terminológiája egyszerűen elijesztheti az egyszerűen piheni vágyó nézőt.

 
acey   2016. 03. 31.

Ehhez hasonló politikai drámát még sosem láttam, és akkor most ide értem az összes mozifilmet is. Minden ízében egy kiforrott, összetett alkotás lett a Kártyavár, remek történettel, melyet a forgatókönyvírók újabb és újabb csavarokkal tűzdeltek meg. Frank Underwood pedig maga az ördög, de a gaztettei ellenére is teljesen érthető, emiatt pedig már-már zavarba ejtő figura. Ennyire kidolgozott drámai karaktert még egyetlen sorozatban sem láttam. Persze, True Detective - Rust Cohle, Breaking Bad - Walter White... Na ez a mezőny azért nem gyenge.

 
GedyPapa  2017. 09. 21.

Zseniális sorozat, ami igazán megmutatja a politika minden visszásságát és minden háttérelemét, igaz eléggé sarkítva. Kevin Spacey szinte lubickol a szerepében. Igaz, hogy az eleddig utolsó 5. évad nekem nem volt annyira bejövős, de az első 4 mindenért kárpótolt.

 
Edii  2015. 09. 16.

Nagyon jó kis sorozat, de nálam csak négy csillag, mivel nem igazán tetszik Spacey kibeszélése a nézőnek, nem a ténnyel van gondom, hanem azzal, ahogy megvalósítják.

 
Deku  2017. 08. 19.

Nagyszerű sorozat ez és Kevin Spacey itt is megmutatja, milyen tehetséges is tud lenni. Karaktere nagyszerűen és persze látványosan fejlődik ami izgalmasabbá teszi a történéseket.

Robin Wright
Michael Kelly
Kevin Spacey
Robin Wright
Joel Kinnaman
Kevin Spacey
Robin Wright
Smoking Barrels: Kártyavár
Egy elképesztő aprólékossággal és ötletességgel felépített forgatókönyvről beszélhetünk, amelyhez hasonlót nehéz találni a sorozatok között.
Smoking Barrels: House of Cards (3. évad)
A második évad konklúziójaként csak annyit vontam le, a sorozat megváltozott, azonban most már kijelenthetem, kifejezetten hátrányára tette ezt.
Hetediksor: Kártyavár
A Kártyavár az a fajta politikai dráma, aminek a sztorija mellett a Watergate-ügy is képes eltörpülni. 8/10
 

A 3. évadban az orosz elnök Viktor Petrov, V.P., mint Vladmir Putin.

(emesejuhasz)
 

A demokraták kék, a republikánusok pedig piros színű nyakkendőt viselnek.

(emesejuhasz)
 

MInden évad elkészítése 100 millió dollárba kerül

(emesejuhasz)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.