Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Botrány (2012-2018)

Scandal
Filmadatlap
 
110
Szereplők
8
Vélemények
110
Képek
3
Videók

Galéria (110)

Kerry Washington
Tony Goldwyn
Kerry Washington
Tony Goldwyn
Kerry Washington
Tony Goldwyn
Kerry Washington
Kerry Washington

Videók (3)

 
Félix10   2022. 09. 13.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerintem rendkívül fordulatos és izgalmas sorozat. A 3. évadnál járok, és még egy percig sem untatott. Zseniális story. Mindenki hazudik, lop, tussol. Mint a való életben. Nagyon jól bemutatja, mi megy valójában a felső, befolyásos körökben. Ajánlom... több»

 
notimoni   2015. 11. 07.

1

Eleinte nagyon szerettem ezt a sorozatot, nagyon fordulatos, és minden rész tartalmaz(ott) valami újat. Attól az évadtól, amikor a főszereoplőt elrabolják, szerintem elromlott minden, utána egy unalmas love story lett. Kár érte.

 
Toto Paradiso   2015. 03. 25.

1

nagyon különleges sorozat az elcsépelt ..botrány a fehér házban..témában. Remek karakterek feledtetik az unalmas témát. később pedig nagyon jól összerakott fordulatok, nem engedik elpártolni a nézőt. Darálni nem érdemes, mert elég szájbarágós! Akkor ... több»

 
stif   2016. 01. 26.

1

A Scandal nem fogja megváltani a világot, de ettől még tény, hogy nagyon tisztességesen összerakták. A színészekről nem is mondanék túl sokat, ezen a szinten elvárás a jó teljesítmény, és ezt hozzák is. Pár nem követem hétről hétre, az évad végén min... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

0

Most a Botrány 15. részénél vagyok, a cselekmény egyre pörgősebb, az elnök egyre szánalmasabb, a first lady egyre törtetőbb, a meleg házaspár egyre szórakoztatóbb, Olivia pedig a szerelmi és a lelkiismereti gyötrődéseivel kezd egyre emberibbé válni.

 
Anettke   2018. 11. 25.

1
Ki nevet a végén..?

"Az idealizmus nem segít előre a célodig! Döntéseket kell hoznod, melyek sokszor a legszörnyűbb cselekedetekre késztetnek! De... végül is nemes cél érdekében, nem? Az pedig bármit megér!" A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? c. sorozat után kereste... teljes kritika»

 
Syracuse   2019. 08. 16.

0

Na hát mit is mondjak... Először is tökéletesen bemutatja, mi folyik a háttérben a politikusok és üzletemberek világában. Viszont pont ezért számomra az összes főszereplő gyűlölendő karakter, hiszen mocskos, szemétláda, aljas, hazug, korrupt, tolvaj ... több»

 

2014-ben a Legjobb televíziós sorozat dráma kategória legjobb színésznő jelölést kapott Kerry Washington, de végül Robin Wright nyert a House of Cards-szal.

(ZeroHero)
 

Kerry Washington azt első afroamerikai színésznő Teresa Graves (Get Christie Love!, 1974) után, aki főszerepet kapott egy országosan sugárzott amerikai drámasorozatban.

(hp)
 

Mivel Kerry Washington állapotos volt, sorozat harmadik évad négy résszel rövidebb volt, az azt megelőző évadok.

(hp)
 

Jada Pinkett Smith (Trinity kórház, 2009) után Kerry Washington volt első afroamerikai színésznő, akinek a főszereplésével forgatott sorozat megérte a második évadot.

(hp)
 

Minden epizód címe elhangzik az adott rész során valamelyik szereplő szájából.

(hp)