Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
110
Szereplők
8
Vélemények
110
Képek
3
Videók
Botrány
 
Syracuse   2019. 08. 16.

legújabb vélemény

Na hát mit is mondjak... Először is tökéletesen bemutatja, mi folyik a háttérben a politikusok és üzletemberek világában. Viszont pont ezért számomra az összes főszereplő gyűlölendő karakter, hiszen mocskos, szemétláda, aljas, hazug, korrupt, tolvaj emberek, akik mocskos, szemétláda, aljas, hazug, korrupt, tolvaj emberek becsületét védik. Azért kap 4 csillagot, mert én senki drámájával nem tudtam azonosulni.

 
notimoni   2015. 11. 07.

Eleinte nagyon szerettem ezt a sorozatot, nagyon fordulatos, és minden rész tartalmaz(ott) valami újat. Attól az évadtól, amikor a főszereoplőt elrabolják, szerintem elromlott minden, utána egy unalmas love story lett. Kár érte.


 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Most a Botrány 15. részénél vagyok, a cselekmény egyre pörgősebb, az elnök egyre szánalmasabb, a first lady egyre törtetőbb, a meleg házaspár egyre szórakoztatóbb, Olivia pedig a szerelmi és a lelkiismereti gyötrődéseivel kezd egyre emberibbé válni.

 
Toto Paradiso   2015. 03. 25.

nagyon különleges sorozat az elcsépelt ..botrány a fehér házban..témában. Remek karakterek feledtetik az unalmas témát. később pedig nagyon jól összerakott fordulatok, nem engedik elpártolni a nézőt. Darálni nem érdemes, mert elég szájbarágós! Akkor kijönnek a hibák. De egy biztos! ne hagyja ki senki, mert különleges és magával ragadó a hangulata. Izgalmi faktor viszont gyenge.

 
Anettke   2018. 11. 25.

Ki nevet a végén..?

"Az idealizmus nem segít előre a célodig! Döntéseket kell hoznod, melyek sokszor a legszörnyűbb cselekedetekre késztetnek! De... végül is nemes cél érdekében, nem? Az pedig bármit megér!" A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? c. sorozat után kerestem rá a rendezőnő filmjeire. Sokszor szembejött velem, de valamiért nehezen vettem rá magam, hogy belenézzek. Azt gondoltam, hogy egy tipikus krimi lesz, aminek mire a végére érek már halálra fogom magam unni és a fél történetet elfelejtem! < Belenéztem, de jól tettem! Nagyon szépen működött a sorozat, a gyerekbetegségeit sem vettem észre, mert baromi jól szórakoztam. Nevettem, sírtam, dühöngtem, csodálkoztam, lázba hozott, de egyszer sem mondtam azt, hogy nekem ez kevés és kikapcsolom! Betekintést nyerhettünk, hogy hogyan működhet egy olyan szuperbirodalom, mint az USA. Mennyi cselszövés, kín, kételyek, háttér történetek, no meg persze botrányok, és mindez a pénz és a hatalom érdekében. Sosem tudod, hogy éppen ki kerül előnyös pozícióba, sosem tudod, hogy mi lesz a következő cselekedet! És ami engem nagyon meggyőzött mindezek ellenére, hogy több karakter szerethető, és nem feltétlen a főhős lesz a kedvenced! Vannak olyan melléksztorik, amik jobban lekötnek, mint a főszál! De ezt valószínűleg így találták ki! Ki szeretnék emelni 2 kiváló színészt, akik nélkül nem lett volna érdekes ez a film! Ki szeretném emelni elsősorban Melli... több»

 
stif   2016. 01. 26.

A Scandal nem fogja megváltani a világot, de ettől még tény, hogy nagyon tisztességesen összerakták. A színészekről nem is mondanék túl sokat, ezen a szinten elvárás a jó teljesítmény, és ezt hozzák is. Pár nem követem hétről hétre, az évad végén mindig bedarálom, és ez egy teljesen rendben van. Ráadásul látok is némi fejlődést az évadok között, szóval bátran tudom ajánlani kipróbálásra.

 
kicilany   2015. 01. 21.

Rákattantam. Zseniálisan összerakott, aprólékosan kigondolt sorozat. Minden egyes rész ad valami pluszt.

Kerry Washington
Tony Goldwyn
Kerry Washington
Tony Goldwyn
Kerry Washington
Tony Goldwyn
Kerry Washington
Kerry Washington
 

2014-ben a Legjobb televíziós sorozat dráma kategória legjobb színésznő jelölést kapott Kerry Washington, de végül Robin Wright nyert a House of Cards-szal.

(ZeroHero)
 

Kerry Washington azt első afroamerikai színésznő Teresa Graves (Get Christie Love!, 1974) után, aki főszerepet kapott egy országosan sugárzott amerikai drámasorozatban.

(hp)
 

Mivel Kerry Washington állapotos volt, sorozat harmadik évad négy résszel rövidebb volt, az azt megelőző évadok.

(hp)
 

Jada Pinkett Smith (Trinity kórház, 2009) után Kerry Washington volt első afroamerikai színésznő, akinek a főszereplésével forgatott sorozat megérte a második évadot.

(hp)
 

Minden epizód címe elhangzik az adott rész során valamelyik szereplő szájából.

(hp)
 

Columbus Short meghallgatások nélkül kapta meg Harrison Wright szerepét.

(hp)
 

Khandi Alexandernek egy szereplőválogatáson sem kellett részt vennie. Maya Pope szerepét egyenesen neki ajánlották fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.